Mercimeksu Ferdane23 ayn Ferdane23 aynı gün benim de transferim oldu 😊 ne ilaç kullanıyorsunuz da ağır geldi size
Ferdane23 Mercimeksu ilaçlar ağır zaten de kan sulandırıcı iğne benim göbeğimi mahvetti çok ağrı yapıyor onun dışında dün çok acayip bel ağrım vardı
Mercimeksu ElaRose benim de dün fena bir bel ağrısı vardı bu gün pek yok güzel şeyler olur inşallah 🙏
Kbryagci38 Blossom hayırlı uğurlu olsun bizde geçtik bu yollardan tam 5 sene sonra kızımı kucağıma aldım şimdi ikincisini bekliyorum oda tüp bebek karnımdaki iğne morlukları çocuğumu gördüğümde çiçek gibi geliyor gözüme umarım sizinde emeklerinizin karşılığını alırsınız tüm kalbimle dua ediyorum
Blossom Kbryagci38 Maşallah sağlıkla büyüsün. Sağlıkla kucağınıza alın. Amin Allah bekleyen herkesin kucağını doldursun. 🌸
Blossom Ferdane23 Her gün kan sulandırıcı ve Fraven diye bir iğne var (15 günlük) onu vuruyorum. Bir de prolutex var. Bir gün vurup bir gün vurmuyorum. Çok ağır geliyor gerçekten. Estrofem de progestan da ağır ilaçlar zaten.
Mercimeksu Blossom anladım size çok fazla ilaç vermişler ben sadece progesteron fitil kullanıyorum bir de folik asit. Hayırlı ve güzel sonuçlarımız olur inşallah 💕
Ferdane23 Estrofem duphaston progestan fitil ecopirin kan sulandırıcı bide iğne clexane benim kullandiklarim evet çok ağırahvediyo hele iğne çok yakıyor kol veya göbekten demişti doktorum bana 3 gün koldan vurdum dün göbekten vurdum
Mercimeksu Ferdane23 özel hastanede mi yaptırdınız onlar böyle çok yüklü miktarda ilaç kullandırıyorlar aslında hiç gerek yok bunlara olacağı varsa onlar olmadan da oluyor
Mercimeksu ElaRose benimde 5. Gün kalitesinin güzel olduğunu söyledi doktor her hangi bir rakam söylemedi. Bazen rahmim kasılıyor gibi oluyor bazen belim ağrıyo pek iş yapmıyorum hep de yatmıyorum. Sizde durumlar nasıl
ElaRose Mercimeksu benim de Rahimde ağrı var içinde bi de belimde ağrı var kuyruk şokumu . Biraz oturuyorum sonra yatıyorum yürüyorum . Ama o ağrı hep var