Blossom Hamile olanlardan, benimle aynı yolda yürüyenlerden dua bekliyorum 🙏 Allah bekleyen, isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun. 💜
Ozlm_31 Blossom rabbim kimseyi mahrum etmesin benim çift yumurta ikizlerim var 4.deneme sonucu hamileyim şuan rabbim size De nasip etsin kendinizi sıkmayın içinizi ferah tutun
Lelalela Blossom amin inşallah istediğin sonucu alırsın ilk gebelik mi olacak ne kadar süredir deniyorsunuz acaba
Cansucannnnnnnn Blossom canımmm hayırlı uğurlu olsun şimdiden ben tüm kalbimle inanıyorum bebeklerin sana tutunacak şimdiden mükemmel bir anne olacağına eminim dualarım seninle
OzlemBigk Benim de bugün transferim oldu inşallah Allah isteyen herkese versin inşallah güzel haberler alalım 🙏🏻
Blossom Lelalela Amin teşekkür ederim. İki kez normal yolla hamile kaldım ama dış gebelik oldu. Sonra araya sınav, tayin falan girdi ara verdik. Sonra 1 sene denedik ama normal yolla gebeliğin artık çok zor olacağını öğrendik. Erkek faktörlü sorun var. Yaşım da 33 olunca tüp bebeğe karar verdik.
Lelalela Blossom anladım canım rabbim kabul etsin dualarını inşallah bir an önce hayırlı bir şekilde alırsın istediğin sonucu
Blossom Cansucannnnnnnn Teşekkür ederim canım benim. Birlikte güzel haberler alacağımıza inanıyorum 🥺💜
Blossom Cansucannnnnnnn Bugün 7.gün canım. Sonucu öğrenmek için erken maalesef. Dün çok şiddetli ağrım oldu. Acile gitmek zorunda kaldım. İlaçlar ağır geliyor sanırım.
Ferdane23 Benimde 31 Ağustos da transferim oldu beklemedeyim. bu 2. Deneme ilkinde 2 aylıkken gelişmediği için düşük yapmıştım rabbim hayırlı müjdeli haberler aldırsın inşallah dua edin kızlar
Mercimeksu Ferdane23 ayn Ferdane23 aynı gün benim de transferim oldu 😊 ne ilaç kullanıyorsunuz da ağır geldi size