Kivircikkuala Filiz-kkn04 umudunu kaybetme ❤️ olacak inşallah her seferinde aynı duyguları bende yaşıyorum
zey35 Kivircikkuala bende gonalf 900 kullandım hergün 75 ünite bugün çatlatma iğnesini vurdum yarın aşılamaya gidicem :) korkma vurursun öyle can yakan bi iğne değil kesinlikle :) daha ilacın ücretini vermedim yarın çıkıcak rapor borç olarak al dediler eczaneden çyle yaptım bende :)
Kivircikkuala zey35 ahahah kız aynı benim gibi bende 450 lik aldım senin 900 olanı çok uzun kullanım değil mi aşko 🐣 Bende yaptım cesaretimi topladım ya
zey35 Kivircikkuala valla 12 gün gitti sen düşün 😂😂 doktor 900 lük diince illa onu bulcam die eczane eczane gezdim valla 😂😂😂
Kivircikkuala zey35 2 tane 450 de alsan olmuyor muydu 😃😃 kafamda deli sorular 😃 bende aldım bakalım yarın kaç para ödücez benim ki de 6 gün gidicek kuzum tek yumurtam var altın yumurta 😃❤️
zey35 Kivircikkuala olurdu bence 😂 valla kuzum ben pcosum benim yumurtam hiç gelişmiodu hep söktürücülerle regl oluyodum 🥲 bugün doktor kontrolüm vardı solda bi tane güzel büyümüş 18 olmuş didi doktorum nasıl sevindim 😀😀
Fey04 Çok kolay vurması stres yapma bende vuramam diye düşünüyorum inanki hiç birşey hissetmiyosun vurarken sıkıyo vuracağın yeri o zaman hissetmiyosun 😂
Kivircikkuala zey35 ay aşkım çok şaşkınım benim doktor da solda bir tane var dedi sağda daha çok ama sağ tıkalı benim o yüzden ikimizde de altın yumurta var 😃❤️🤲🏻 doktorlar tek yumurtayı daha çok seviyo
Fey04 Kivircikkuala ilacın ücretinide yarın ödeyeceksin dimi çok iyi vallahi rapor çıkmasına çok sevindim inankii
littlechick Kivircikkuala İlk transferim başarısız oldu. 2. Transferim yapıldı çarşamba günü sokucu öğrenicem 🤲🏻