Prens_prenses777 Eveeet kızlar bı son 99 da ben diyim sonunda çift rakamlara düştük 🤲❤️ Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH 🤲 gobuşleriniz nasıl bnm hayla adam akıllı yok
Prens_prenses777 Youngmotherr oh annesi boynunu mis gbi kokla bizim yerimize hayırlı olsun inşallah 🤲
Prens_prenses777 Aylanursu erkek çocukları göbek belli ediyor diyorlar acaba bnmkisi kız ondanmi yayildimi napti anlamadm 😁
Prens_prenses777 Ayssergen ilk gebeliginizmi sizin de bnmde yok ya ilk gebeliğim kızım olucak inş nasipse 🤲💞
busesen Ayssergen benim de son 96 ama bebiş 5 gün önden gidiyor demişti doktorum 91 mi demeliyim 😂 benim toparlak bir göbeğim var bir. Hemen 32. Hafta gelse de doğum iznine ayrılsam diye bekliyorum artık yormaya başladı 🥹
Asel-2023 Prens_prenses777 sağol canım ins zorlanıyorum baya o yüzden 😮💨 🤭 öyle dedim hele ev işi yapmak artık ölüm gibi 2 tane de evde var sıpam 🤣
monarosamommy Prens_prenses777 Allahim sağlıkla hayirlisi ile kucağınıza,kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize sağlıkla gelsin evlatlarımız 🤲🏻son 105 gün elhamdülillah 🤲🏻🤍🥲
Prens_prenses777 Prens_prenses777 Asel-2023 ha Maaşallah Allah sana peygamber sabrı versin İNŞALLAH 🤲😁😍😍