busraayksll Ozlem1661 ay Kasım sonu doğum ne uyku var ne bisey karnımda sanki koca bir taş var gibi ağır ama her şeye rağmen oğluşuma kavuşacağım için değere🥰
Balkaymak1 26+2den selamlar her şey gayet güzel arada mide yanmaları var diyetisyenle devam etmeyi düşünüyorum siz nasılsınız? 🙂
Minikayak24 Ozlem1661 sorma mide yanmalarım 12 den sonra başlıyor geceleri uyutmuyor birde tekşm etrafımda çoğu kişiyle aram bozuk canım çok sıkılıyor annemlerde baya uzak öyle tek başıma bebeğe bişeler yapmakla meşgulum ama yinede canım sıkılıyır
hndpyrz Valla benim de 29 haftalık ama günler geçmiyo artık bu zaman a kdr su gibiydi sanki birde baştan beri kahve leke yasyorm o da canımı sıkıyo artık sıyırdım 😂🙈😊
Balkaymak1 Ozlem1661 biraz takıntılıyım birde çok fazla sonlara doğru ödem kilo olayını duymaya başladım korkuyorum o yüzden kilo psikolojine de girmiyim doğumdan sonra diye 😀 birde yeterince sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum en azından orantılı bir diyet programı olur
Ozlem1661 Devlete gidiyorum 2 hafta önde özele gidiyorum 2 hafta geride bende tam haftamı öğrenemeden doğurcsm galiba geç döllenme yedi. Başından beri
Balkaymak1 Ozlem1661 devletin ultrasonları çok başarılı değil diyorlar gittiğiniz özelde ki nasıl iyiyse cihaz ona güvenin derim
Ozlem1661 Balkaymak1 şimdilik yok umarım olmaz tuzu azaltmadım ama dikkat etmem lazım diğer gebeliklerime göre çok hareketli geçiyor onlarda şişmiştim bende ödemden
Aysegul_my 28 +3 haftalığız minnoş kızımla gebelik sekerim var herşeyden yiyemiorum cok az yesemde şekerim çıkıyo onun haricinde başka sorunumuz yok az kaldı inşallah hayırlısıyla bi kavuşsam başka bişi istemiorum
Bahargibigel Bol ödemli, nur topu gibi hemoroid başlangıçlı bir de üstüne yetmezmiş gibi yeni öğrendiğim hamilelik tiroidi yüksekliğimle 26+2 den selamlar 🥲 ben sevmedim bu hamilelik olayını arkadaşlar zaman geçsin artık normal hallerimi özledim 🤦🏻♀️🧚🏻♀️
Ozlem1661 Bahargibigel çok dikkat edin bugünlerde aranıyor 😂 sağlıkla kucağımıza alalım herşey unutuluyor inanın