Minakannesis Kızlar ayın 25 inde evde test yaptım 2 Side kırmızı çizgi çıktı bugün yanı ayın 27 si kan testi verdim 597 çıktı adetim ya yarın yada yarından sonra sizce değerim nasıl https://hizliresim.com/l6ezmoy
Minakannesis Nazli2763 adetim geçmedi 25 inde bu testi yaptım bugün kan verdim adetime daha 1 yada 2 gün var
adatuna Önemli olan tek değer değil. İki gündür bir artış hızıdır. 2 gün geçince tekrar kan verip artış hızına bakmalısınız
gulruba Benim adetim 3gun geçmişti 187cikti geç döllenme olmuş benim yumurtlama gününe göre beta yüksek çıkıyor zaten adet günü değeri 8cikan da var
Nazli2763 Minakannesis yok ayın 4 ne adet oluyorum yani 1 hafta var ama gebelik belirtilerimde var çünkü ilk gebeligimdeki gibi belirtiler var ama düşük yapmıştım onu
Minakannesis Nazli2763 biraz daha bekle canım bugün çıkmasa bile adetine yakın çıkar bende şans eseri test yaptım benim 3. Bebeğim olucak Allah nasip ederse rabbim isteyen herkese nasip etsin
Nazli2763 Minakannesis evet öyle ama şu an mecbur vermek zorunda kaldım çünkü yüzüm ve vücudum her yerim alerji oldu ve duramıyorum gebelikten şüpheleniyorum dedim doktora oda kan testi ver bakalım dedi verdim bende
Nazli2763 Minakannesis çıktı 1 hafta sonra tekrar ver dedi değerim biraz yüksekmiş ama belli değil daha bakalım hayirlisi olsun
Minakannesis alyamm_33 bende genelde adetim geçince öğreniyordum hep 100 lerde yada 10 larda bu benim 3. Gebeliğim ilk defa çok erken öğrendim ve yüksek şekilde inşallah güzel ilerler
Minakannesis alyamm_33 hayırlısı olsun hakkımda canım bilmiyorum bakalım birdahaki hafta doktora gidicem değerim Allah’ın izniyle yükselirse