Tubayo MonicaGeller sistemde görünmüyor bu test. Bize öyle demişlerdi telefonla arayın çıkmışsa gelin alın dediler. Hatta eşime bile vermediler sonucu yasakmış
MonicaGeller Tubayo e nabızdan değil de hastanenin sistemine giriyorum. Çalışma başlamamış yazıyor. Sonuç çıksa görünür bence orda. Belki sonuç görünmez ama en azından sonuç çıktı fln yazar
GulbenErhan Yasdervse amin inşallah ben şuan kullanıyorum iğneyi biraz zor oluyor ama iadare ediyorum
AL2710 Yasdervse Ricaederim sizi çok iyi anlıyorum en ufak yardımcı olabileceğim bir konu olursa yorum yapıyorum. Naçizane sizede yaptım herşey istediğiniz gibi olsun hayırla inşallah🤲🏻
tlhmrv Yasdervse bnm 4 düşüğüm oldu aynı seninki gibi çıktı bunlar pihtiladma yapmaz düşüğe sebep olmaz deyip ilaç vermediler dusuklerim oldu. Sonraki hamilegimde kullandım oğlum doğdu sen de kullanmalısın
pinkpanter72 Yasdervse heterozigot korkulacak bir gen değil benimde 4 genim öyle hamile kalır kalmaz iğneye başlatır doktorun benim ikinci gebeliğim ikisinde de doğum kadar kullandırtıyor