B-P-R HavvaFer Bende 15+0 Haftaligim Nasıl Hisediliyo Acaba Acaba Bendemi Sıkıntı var 😂😂 Bazen Karnıma Biseyler Batıyo Ama Sanmıyorum O Olacağından Nasıl Hisediliyo Yani Nasil Anliyabiliyoruz ben hiç bilmiyorum yaa
HavvaFer B-P-R sanırım yapı ile alakalı ben zayıf ve kemikliyim onun etkisi de olabilir sizi bilmiyorum gerçi ama kilo ile alakası olmayadabilir. Belki bebek ile alakalıdır 🤷🏻♀️ 14. Haftadan sonra hissettim ben minik minik hareketleri 😊
Htccprz SvgSnn 18.haftada hissettim sonra hiç hissetmedim korktum doktora gittim 20den itibaren her gün hissettim artık her uzandığımda yiyorum minik tekmelerini💕💓
Kzbnzm1997 Bende bugün sol tarafımda sanki bişey baskı yapıyor gibi bişey hissediyorum 😄 oda sayılır mı
Baby_is_loading SvgSnn ben 17 de hissetim kalp atisi gibi biseydii❤️😍 20 den sora baya balik yuzmesi gibi oluyor.simdi 25 haftam ve tekmeliyo baya baya.elimi koyduhumda ,videoya cektiyimde daha belli oluyor.Allahim isteyen hee kese nasib etsin bu duyguyu amin
Berfin002 SvgSnn 19 da pıt pıt ediyordu içimde gaz gibi 22de hissetmeye başladım 24 te tam anlamıyla hissettim
Babyone1 18de hissettim bende ilk şuan 26 haftalığız bizim kız babasına düşkün onun ismini söyleyince tekmeliyor birde o sevince tepiniyor içimde 😂