SvgSnn Evet kızlar benimde sabırsızlıkla beklediğim duyguyu bebeğinizin ilk hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz🤗
Omerhatice SvgSnn 18+ 2de hissettim ama onlae hareket bile degilmis 25. Haftadan sonra hissettiklerimin yaninda dedim sonradan 🙈😊
Hiradila 22+3 olduk artık korkmaya başladım ki neden hissetmiyorum diye bugün bir tekme yedim ki al bakalım sana der gibi😂.ilk hamileligim ve kilom var ona baglıyorum geç hissetmemi.
B-P-R HavvaFer Bende 15+0 Haftaligim Nasıl Hisediliyo Acaba Acaba Bendemi Sıkıntı var 😂😂 Bazen Karnıma Biseyler Batıyo Ama Sanmıyorum O Olacağından Nasıl Hisediliyo Yani Nasil Anliyabiliyoruz ben hiç bilmiyorum yaa
Bayanminyon07 SvgSnn ilk kipirtilsrini seyirmelerini 19. Haftamda hussetmeye başladım 😁😁 şuan 24 haftalığiz bazen dsari cikicak dye korkmuyo değilim uyutmuyo geceleri 😂😂
SvgSnn Henüz 9. Haftadayız ve daha çok var 🤲🏻düşünmesi bile bu kadar heyecanlandırıyorsa hissettiğim anları düşünemiyorum bile 🙈Umarım erken hissedenlerden olurum bende 🤰🤗
Kbrasuer 20 haftalıkken hissettim bi tekme atıyo bazen özellikle geceleri uyurken yataktan sıçrıyorum ya benim gibi sıcrayan varmı tekme öyle kuvvetliki yaramaz hanfendi durmak bilmiyor 😃😃
Hayale SvgSnn 21haftaliğinda babasina bagirdiğim için guzel bir tekme yedim cok sevindirici bir hissdir Allah her kese nasip etsin inseAllah şuanda 23haftaliğiz😚
Elfnannesi SvgSnn 16.haftada hissetmeye başlamıştım Gittikçe kuvvetleniyo tabi 27+2haftalığız ve artık sesimize bile tepki veriyor Çooooook güzel Bi duygu😊