Elifffcik67 7 hafta ile bende temmuz annesi olucam inşallah 😍 ama tabi çoğunuz gibi bulantıdan halsizlikten ve uykudan burnumun önünü göremiorum😔 kalp atışını duyan annelere bi sorum var ne zaman ve nasıl ultrasonla duydunuz vajinal mi göbekten mi
Sedcann Tazeannevebebegi benimde hafif lekenemem vardı aslında 8 haftada gidicektim ama 7. Haftada gittim o sırada öğrendim 😍
Freearc Merhaba 🤚🏻 7+4 ten merhaba. Kızlar mide bulantılarınız için nane şekeri iyi geliyormuş. Ben hep kraker yedim.birde yemekte su içmeyin yemekten yarım saat sonra falan için.
Elifffcik67 Freearc bende krakere abanıorum çünkü su bile herşey midemi bulandırıo☹️ su hiç içemiorum mesela çok yanlış😔 peki sizin ağzınızda sürekli acı tat var mı
Hulyalp Tubasel17 ben varimmm. 1 tane oglum var. Ikiz de bebislerime hamileyim. Oglum subat bebegiydi bunlar tam da yazin sicagina denk gelicek bakalim nasil gecicek. Simdilik mide bulantisi mide yanmasi kokulara hassasiyet ve bolllca uykum varrrr 😆
NurKaya6410 Tubasel17 ben varım😍 benim hamileliğim başından beri çok rahat geçiyo hamile değil gibiyim sanki😅
Seroo91 8+2yıim ve hayatımın en zor gunlerını yasıyorum Sanki bulantı kasık agrıları baş dönmesi sersemlik göüstekı hassasiyet ıkı aydır mahvedıyor Allah yardımcımız olsun
Elmassfl Ben temmuz annesi değilim ama bende çok bulantı çektim hala da çekiyorum 8. Ayıma giricem bulantılarım hiç geçmedi bulantı hapı kullanıyorum o olmasa yemek bile yiyemiyorum 😐 Rabbim sizlerin de yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😍🤲🤰🧚♂️🧚♀️
Tubasel17 Elmassfl Amiiin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız😍 Az kalmış senin Rabbim yardımcın olsun doğumda♥️
ebrukc İlk hamileliğim 7+4üz ama düşük tehlikemiz var dün kontroldeydim doktorum bebek yeterince gelişmemiş haftayada böyle olursa gebeliği sonlandıracaz dedi. Dua edin Allah hayırlı bi kapı açsın çok üzülüyorum ilk bebeğim korkuyorum
Seroo91 Portakal kabuğu koklamak bulantıya ıyı gelıyo. Bana ıyı gelmişti eşim internetten araştırmiş narencıye kokusu rahatlatıyo dedi denedık azda olsa faydası var tınercı gıbı elimde portakal kabuğu ile gezıyorum