Kivircik01 berfin1621 hahahaha bu çok iyi itiraf bunu bende yapıyorum bi takıntımı daha sayende fark ettim 😂😂😂
Kivircik01 Paramedik16 değilsin bende varım 😂 hatta komşularınkini görünce sinir geliyor sana da oluyor mu 😂
Ebuss35 Çamaşırları tersinden asamam muhakkak düzlerim öyle asarım büyükten küçüğe ve intizamlı olması lazım başak burcuyum evyenin üstündeki su lekesine bile tahammülüm yok maalesef benim için hayat bir tık daha zor 😥
Ozoooo Kivircik01 temizlik takıntım var ve bi işi bitirmeden asla oturmam düzen ve tuvalet temizliği çok önemli
Merve_vrl Birikii evinde cigne kardeşim demi 😂 git odanda kimsenin seni görmediği yerde cigne patlat ne yaparsan yap ama bunu toplu taşımada yapan,sokakta yürürken yapanlar var ya ben onlara ayar oluyorum asıl. Çıkarcaksin o sakızı guzeeeelce neyse😂😂😂🤭🤭
Bebegim3444 Kivircik01 yemekte o kaşığın çatalın dişe değmesi ve sesin bana gelmesi bitiyorum yaaaaa öldurun beni 😂
Kivircik01 Bebegim3444 ıyyy içim kalktı düşününce çok uyarırım insanları bu yüzdennnn tüylerim kalkar hemen öğyyykkk
Mamasu berfin1621 oh tek değilmişim 😂 acaba sifonu çektimi elini yıkadımı hep arkalarından girip siliyorum klozeti lavaboyu 😪
Paramedik16 Kivircik01 ay oluyor olmaz mı geçen kayınvalide bizdeydi makina bitmiş asayım mı çamaşırları dedi koşa koşa gittim ben asarım diye ahahahaj
Hilal_blc Kivircik01 böyle hani sessiz ağızdan bi ses çıkartıyorlarya kokulu (kaynanam en cok yapiyor ) öldresim geliyo 🤢🤢kısaca kaynanama takıntılıym
-Minikalbim-1 Kivircik01 oturduğum yerde cisimleri ya da insanları zihnimde ikişerli üçerli dörderli gibi kümelere alırım ve bunun her çeşidini yaparım oturduğum süre içinde 🤦🏻♀️