Ebruguness Arkadaşlar merhaba 32. Haftadayım ilk hamileliğim öncesinde düşük vs herhangi bir durumum olmadı çok şükür. Geçen hafta dr kontrolüm vardı çocuğun Yorgun olduğunu söyledi kan sulandırıcı iğne flan verdi birde birkaç test istedi biri özelde yapılıyormuş Serumda lupus antikoagülü ve IgG antikoru bu iki testi devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi ama normal devlet hastaneleri bakar mı araştırma hastanesine mi yaptırmam gerek daha önce yaptıran varsa ya da bilgisi olan yardımcı olabilir mi🙏
BurcuY Postun yukarda kalsın diye yazıyorum bilgim yok canım bilgisi olan biri çıkar inşallah🙏 Geçmiş olsun
Reyyan1310 Üniversite hastanelerinde ve büyük araştırma hastahanelerini araştır derim yıllar önce doktor bendende lupustan şüphelenmişti üniversite hastanesi takipliydim orda yaptırdım
Ebruguness Reyyan1310 yarına devlet hastanesinde randevu buldum iptal edip araştırma hast. Alayım o zamn . Doğumu çok etkiliyor mu yaptırmasam ne olur? Sizin durumunuz nasıl Peki şimdi
Reyyan1310 Ebruguness ben zaten nefroloji takipliyim 10 yılı aşkın süredir hamd olsun sadece kontrol altındayım ve lupusda değilmişim ıga nefropatisi tanısı konmuştu biyopsi sonuçuyla
Ebruguness Reyyan1310 çok geçmiş olsun🙏 Sürekli kontrol altında olmakta yorar insanı ama Sağlık ihmale gelmiyor maalesef Allah şifa versin tüm hastalara