Ebus2045 aysglemrkn umarım benimde tahliller temizdi tamamen gebelik tansiyonuydu. Kendimde de bişey hissetmiyordum ama doktor riske atmayız dedi. Erken olmasına rağmen şükür sadece 4 gün kuvezde yattı inşallah zamanında sağlıkla doğsun tüm bebekler
Hatice-6363 Hatice-6363 Elcoo123- size birşey daha sormak istiyorum yüksek tansiyona günlük yürüyüş iyi geldiğini söylüyorlar ne kadar doğru bilginiz varmı ben sabit evdeyim hareketim kısıtlı 😑buda etken olurmu tansiyona
Elcoo123- Hatice-6363 denge de tutmaya yardımcı olur evet gündüz yapmayın sıcaklar da ben öyle yapıyorum akşam 30 45 dk arası yürüyüş yapıyorum ama gerçekten yürüme yani kendimi yorarak vs degil iyi geliyor bunu zaten tansiyonunuz olmasa da herhangi bir riskiniz yoksa yapmalısınız ama siz endişelenmeyin daha fazla çünkü haftanız çok iyi anladığım kadarıyla biraz endişelisiniz bu şekilde panik haliniz bile yükseltir tansiyonunuzu
Hatice-6363 Elcoo123- Evet çok panik oluyorum siz bu konularda biginiz var peki yüksek olduğunda ne yapmamız gerekiyor limonlu su sarımsak ılık duş enseye soyuk uygulama bunlar doğrumu
Krtcm aysglemrkn benim ilk gebelikte 22 hafta civarıydı tesadüf tansiyonum yüksek çıktı sonra evde ölçtüm hep 12/8 nerdeyse 40 da doğurdum aşırı da şişmedim İlaçta kullanmadım bunda bilmiyorum dr ne diyecek
Nihtz Merhaba benim de tansiyonum arada 13/7 14/8 çıkıyor. Doktorum takip et dedi. Fakat ne zaman bu değerler çıksa, bikaç dk sonra ölçünce 11lere düşüyor bunun sebebi ne olabilir acaba bilginiz var mı
Elcoo123- Hatice-6363 bunların hepsi kişiden kişiye değişir ben sarımsak yiyip düşmesini beklediğim tansiyonum 15 9 çıkmıştı en iyisi ilacı kullanıp sakin kalıp yeme içmenize dikkat etmek siz kendinizi takip edeceksiniz neyin yarayıp yaramadığını gözlemeyeceksiniz
Krtcm Hatice-6363 bende şu anda hastanedeyım tansiyon stresten 14/10 doktor sıramı bekliyorum sabah ölçtüm 12/7ydi
Hatice-6363 Elcoo123- çok çok teşekkür ederim kafama birşey takılırsa yine sizi rahatsız ederim hayırlı akşamlar🌸
MeryyErtm aysglemrkn bende kalp çarpıntısı olarak belirti veriyor. Ayrıca ellerim de zonklama yapıyor.
aysglemrkn MeryyErtm kalp çarpıntısı bir kaç kez bende de oldı yataktan kalktım ben düşük sanıyordum ama yükselmişti ama ilaçla sanki düzene girdi siz kullanıyormusunuzz ilaç
Krtcm Yine ben bayanlar 23.haftada tansiyon tavan yaptı ama sadece hastanede oluyor düşündükçe daha stres oluyorum 16/10 sonra 15/10 cıktı valla hayırlısıyla bı bıtseydı şu günlere drdan ilaç istiycem verrıse