Hilal_blc prensesinannesi94 kız götünü mideme koyuyor hep ilk defa asagiya inmiş yerimi daraldi acaba shjdkdkd
prensesinannesi94 Hilal_blc haha şimdiden daraldıysa son zamanlarda napcan acaba 😂 döner o yine merak etme 😄
duriskonunannesi Hilal_blc ilk gebeligimde kızım bildiğin ayaklarıyla oralarda vurup duruyordu hatta yerde oturmuştur sicramistim yerimden ilk hissettiğimde 😁
Merve-GB Hilal_blc korkacak birşey yok canım benim kız da sürekli kaşık bölgeme iniyor çıkıyor normal yani 😊
Hilal_blc prensesinannesi94 kiz daralmadm korktum yoksa tekmele atınca işi gücü bırakıp onu seyrediyom hshsjsjs
Sevalinkaa Hilal_blc bazen doğuruyorum sanıyorum o kadar kuvvetli tekme atıyo ki Bi de aşağıya vurunca hepten korkutuyor 😬
Esrabs Hilal_blc 25 haftalığım bende de oluyor arada bu soruyu sormak istemiştim ama soramamistim 😂 değişiyor bazen orada bazen üst tarafta. Normal galiba
Ask-bebegim Hilal_blc aynı posttan geçen gün bende açtım 27. Haftaya girdik bende panik olmustum 2 gün sonra düzeldi demekki geziyor icerlerde bebisler:) korkma canım oturduğum yerde vajina hareket ediyodu resmen insan panik oluyor