Hilal_blc Aşkolar normalde bebegm hep karin cevremde tekme atar göbek deligimin oralarda bugün vajina hemen üstünde tekmeler atiyor bi an noluyo dedim sizde de oldumuu doktora mi sorim yaa bildigin vajina hareket ediyor gibi helpp helpp
minikmucizeemaak Hilal_blc Benimde arada öyle oluyor hatta bebek aşağıda herhalde falan sanıyordum korkuyordum detaylıda bi sorun çıkmadı arada yukarda arada tam vajina üstünde tekmeleri 😂 Kaç haftalıksın
Ask-bebegim Hilal_blc aynı posttan geçen gün bende açtım 27. Haftaya girdik bende panik olmustum 2 gün sonra düzeldi demekki geziyor icerlerde bebisler:) korkma canım oturduğum yerde vajina hareket ediyodu resmen insan panik oluyor
mother2 Hilal_blc benim deo yleydi şimdi karnımın içinde oynuyor korkma çişimi getiriyordu vurunca hatta
Sevdaltun Bizimkininde canı skilinca oralara vuruyor acımıyor ama rahatsz edici 😁 bizmki her yeri gezyr bnde 29 haftalığım
Aleyna4161 Hilal_blc bende de oluyordu ayakları aşağıda olduğu için.. çok komiksin kıız 😂😂😂korkayruumm🤣
Hilal_blc Aleyna4161 kiz ilk defa olunca dedim erken cocugum daha cikmak icin bi an korktm ahshsjsjsj
Hilal_blc prensesinannesi94 kız götünü mideme koyuyor hep ilk defa asagiya inmiş yerimi daraldi acaba shjdkdkd