Humeyraa12 sila_42yigit şafak 6 😍 Eylül 1 gibi gözüküyor doğum ama bakalım önceside olabilirmiş sonrasıda
Fmcsa Benimde 24 Eylül’de doğumum sezeryan olacak nasip olursa 🤲 Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese🤲😇
Dusenerler Fmcsa yaa bende 24 Eylül’de doğurmak istiyorum benim doğum günüm ama pazar gününe denk geliyor 😏😏😏😏
uykucuminnoss 11 Eylülde nasipse. Artık biraz zorlanmaya başladım hem hemen gelsin istiyorum hem de karnımda son günlerim diye buruğum 🥹🥹
Muczm33 uykucuminnoss bnmde 11 eylül ama bn iple çekiyorum olsun diye çok zorlanıyorum sezeryan bnmki sizin nasıl olacak
Bedosss uykucuminnoss benimde 11 eylüle verdi doktorum garip bi his var içimde ilk gebeliğim eşimle 5 yıldır beraberiz diyorum 15 gün sonra cok farklı olcak hayatımız diye 🫣🤭🥰
Leylayla uykucuminnoss aynı tarihteyiz walla benden sonra hamile kalanlar doğurdu Kendimi iki senedir hamile hissetmeye başladm 😂😂 yürüyorum merdiven çıkıyırum ama yokkk
Sibel01ezgi Adana sicak oldugu icin nasil giydiricem bilmiyorum insallah havalar serinler biraz cok sicak havalar klima acmadan inss serin birr havaya denk geliriz sanirim ince mevsimlik tulumlarla idare ederiz yeni dogan oldugu icin
symag Sibel01ezgi bende aynı . Ama klimada 26 derece hasta etmez herhalde üzerini de kalın giydiririm altını başka odada açarım diye düşünüyorum