Tansuakkan Merhaba anneler adet günüm 3 gün geçtiği için kan testi verdim beta HCG 2.1 çıktı doktorum pozitif dedi ama bir kaç gün sonra tekrar bakalım dedi ama korkuyorum çok düşük geldi acaba yükselir mi aranızda bu durumu yaşayan varmı??
Mavimi Tansuakkan 2.1 demek yükseliyor olduğunu gösterir bir kadının beta hgc değeri en yüksek 0-10 veya 0-20 olduğu zaman hamile değildir bunun üstündeki değerler genellikle hamileliğin ilk başları demektir yani 1 Haftalık hamilelik gbi düşünün eğer 2 gün sonra iki katı olduysa daha da netlelir hamilelik doktorunuz da bu yüzden tekrar kan verminizi istemiş her denilene inanmayınız doktorunuzun dediği doğrudur sağlıcakla kalın umarım test yanıltmıyordur hamilesinizdir ♥️
Tansuakkan Miracleee bende anlamadım pozitif dedi cok istiyorim bir bebek adetim de hep düzenli olur ne yapmam gerek bilmiyorum tekrarmi test versem
Tansuakkan Bende bilmiyorum ki bir türlü anlayamadım genelde adetim hiç gecikmez test verim emin olayım dedim böyle söyledi pozitif dedi
Ucankus Tansuakkan kan sonucuna tekrar bak canım belki doktorun yanlış söyledi çünkü 2 değer pozitif olamaz
Miracleee Tansuakkan tabiki test verin şuan pozitif değil ama az da olsa beta yüksek. Daha da artabilir. İnşallah hamilesinizdir. Rabbım sağlıklı ve çok güzel bir evlat nasip etsin 🤲🌸
Mavimi Ucankus yanlış bilgi vermeyiniz 0-10 veya 0-20 değerin üsttü genelde yükseldiğini gösterir bir kadının beta hgc değeri 0-10 un üstünü geçmez geçerse bile en fazla 0-20 olur
Buketegemen Merhaba beta hCG ilk ogrendıgımde benımde 2.0 dı ve şuan 26 haftalık hamıleyım beta da sızınde yükselme var hayırlı olsun inşalllah bı hafta sonra kadın doğum doktorunuza gttınızde dahada cogaldını gorursunüz inşalllah :)
Tansuakkan Buketegemen yaa biraz içim rahatladı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim
Tansuakkan ldmzki hayır bakmadım garantiye almak istedim 3 gün gecikince günüm idrarda çıkmaz diye yapmadim
Buketegemen Hatta beb grıbal enfeksıyondan dahılıye doktoruna cıkmıştım korunmadıgımı söyleyince önce betaya baktı sonra kıpırdama olunca beta da hamılesınız demışlerdı :)
ldmzki Tansuakkan 3-4 gün sonra tekrar git kan ver benimde bugün günüm test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı
Havva4 Tansuakkan ben adetime 2 gün kala yaptım idrarda çıktı kan vermeye gittiğimde doktorda şaşırdı adetin gecikti mi dedi hayır dedim tabi beta o zamn 400 lerde çıkmıştı düşük demişti bı hafta sonra tekrar kan ver dedi o zamn yükselmişti siz nasıl duruyorsunuz çatlarm ben ilk idrar testinde öğrendm sonra kan verdim tabi heveslenip üzülmek istemiyorsanız bekleyin benim ilk düşük olduğunda bundada korkarak yaptım ama insanın içine doğuyor biliyomusun biseylerin olduğunu hissediyorsanz yapın
Tansuakkan Mavimi çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ♥️
Aslaninannesi01 Mavimi bu yorumu siz yazdınız ben değil.neden dalga geçeyim yanlışi düzeltmeye çalışıyorum
Tansuakkan ldmzki aynen öyle yapicam umarim Allah’ım izniyle pozitif çıkar doktorumun dediği gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin
Buketegemen Tansuakkan amın teşekkür ederım Alllah sızede gostersın hatta benım degerlerım bıraz fazla çıkınca doktorum ıkız gebelık bıle olablır dedı sonra tek kese gorundü yanı bunu eden bünyeye degısıo tüm değerler o yüzden hafıf de olsa kıpırdama var sızde inşalllah bıdakı gıttınızde keseyı sonra bebegınızı daha sonra kalp atışlarını sizde duyarsınız :)