Rirrii Canım kızım prensesim hiç acele etmiyor neden gelmiyor bu çocuk var mı doğuramayan gelsin sayımızı bilelim çok sıkıldım artık tabiki sağlıkla ne zaman isterse ama yeter kızlar ben bittim 😂 aslan burcu olacaktı kaçırdı şimdi başak olacak yandımmmm
naz_ozz Rirrii bizimde 39+4 yok çocuğun doğası yok bence😝😂 ay sağlıkla olsunda Allahın izniyle gelirler ya🤲🏻🩷😂
ikimelekannesi28 Rirrii benden bir tane daha 😄 burçlara takılan bir anne hep dua ettim asla aslan Burcu olmasın diye şükür olması 39+6 yız şuan doğsun diye sabah namazından hıçkıra hıçkıra ağladım artık 15 aylık kızım da var havanın sıcaklığı kızımın tripleri vs gina geldi artık bana ya bu bebek doğacak ya ben dogurmayacam. 😄😤😤
Sedanurumut Rirrii karnınızı severken Türkiye yi övün ekonomi çok iyi dolar 1 TL falan diyin. Bende 38. Haftamdayim enerjim bitti
Rirrii islimkry ben ne yürüyüş ne egzersiz hiç yapmadım ondan mı acaba ya millet günde 1 saat yürüyormuş
islimkry Rirrii benim ikinci gebelik. İki yaşında kızım var onun peşinde hiç oturmuyorum aslında hemen doğar diye düşünüyordum ama daha tık yok. Sadece çok fazla kasılmam oluyor acaba normal midir
Rirrii islimkry normaldir bence çünkü bende de oluyor dün doktora gittim ne sancı ne açılma yok kasılmam ve ağrım olduğunu söyledim normal dayanamıcak hale gelene kadar beklemelisin dedi
Rirrii naz_ozz tabiki sağlıkla gelsinler aminnn ama o gelene kadar ben akıl sağlığımı yitiricem sanırım 😂
islimkry ikimelekannesi28 tam kendimi doğuma hazırlıyorum psikolojik olarak. Sonra gelmiyor geri düşüncelere dalıyorum 😂
Rirrii ikimelekannesi28 benimde bi bağıra bağıra ağlayasım vardı ama bıraktım artık ya dediğin gibi şimdi de ben doğurmuyorum hadi bakalım 😂
Rirrii 3_fistikannesi hahaha daha iyi sıcak görmez bebişlerimiz benim de annem diş çıkarıyor heralde diyor 😂😂😂
Rirrii islimkry saldım ya dalga geçiyorum artık çocukta hala içerde dans etmenin peşinde sabır sabır 😂😂