Sebnem9593 pinaarrylmz benim de ilk gebeligim boş gebelikti 9haftaya kadar bebek olusmadi 9da olustu ama 10da gittim kalbi atmadı kürtaj oldum boş gebelik genelde kendi dusmuyor
Patito__ pinaarrylmz bence alttan muayene olun ozellikle kilo varsa karindan gozukmeyebilir Benim karindan gozukmedi vajinal gorunmustu bebek 5+6 da normalde 7+6 idim gec dollenme olmustu kesem 17 mm idi
GlstnMrt pinaarrylmz bana yapılmadı bende ne bilim cahilligimden mi diyim ilk gebelik mi diyim korku mu diyim bilmiyorum öyle kabul ettim ama canımdan can gitti benim
Sarina98 pinaarrylmz bilmiyorum ki, 1 oğlum var. Çok şükür, heves etdim oğrendiğimde Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. ama kısmet öğle birşey olursa kürtajdan çok korkuyorum.
pinaarrylmz Patito__ kilolu değilim alttan muayene olamam galiba çünkü içime bişey sokturamam kendimi kasıyorum ben öyle şeylerde ve de benim haftam 9. haftaya girdm artık görünmeliydi karından , hani erken haftalarda gitsem görünmese alttan baktırsam olurdu
pinaarrylmz Patito__ 7+1 de benm kesem 21 mm olmustu hala bebek görünmemişti mesela 16 gün bekledm tekrar gittim dün doktora hala bebek yok
pinaarrylmz Sarina98 bende korkuyordum ve ilk kez narkoz alcam ama herkes çok basit bi işlem diyor 15 dklık bişeymiş
Mlksezr pinaarrylmz canım başka doktora da görün istersen ama buradan bu tarz şeyleri danışma hiç birimiz doktorlardan daha iyi bilemeyiz. Verilen cevaplar beni çok şaşırtıyor kendi düşer kendini riske atma demek kusura bakmayın cahilce. Asıl bu seni riske atar. Sen doktoruna güven onun yönlendirmesiyle hareket et. En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah kendini üzme ❤️🌸
Patito__ pinaarrylmz anladim zaten kurtajdan once vajinal kontrol yapıyorlar tekrr tespit ediliyor bir iki dr un daha fikrini alin ona gore hakkinizda hayirlisi insallah aminnn
Barlas_mom pinaarrylmz kürtaj olmayın derim Rahime zarar vermesin ilaçla düşürün çok zor kolaylıklar diliyorum geçmiş olsun 🤦🏻♀️
pinkpanter72 pinaarrylmz ebe çatala aldı ittire ittire soktu valla Kürtajım anestezisiz oldu kötüydü zaten üzgünsün bide o acı beter ben tecrübesizdim gerçi olduğum yerde özel hastanede yoktu
SeymaSimsek pinaarrylmz normal kürtaj ve vakumlu kürtaj birbirinden farklı. Benim de ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durduğu için 8. Haftada vakumlu kürtaj oldum. 15 dk lık işlem vakumlu kürtaj rahminize zarar vermez bu yüzden endişelenmeyin. Her insanın vücudu farklı burda yaptırma ettirme diyenler ne kafası yaşıyor bilmiyorum. Sizin için en doğru kararı doktorunuz verir. Allan en doğru zamanda hayırlısıyla tekrar güzel haberler almayı nasip etsin. 🤲🏻