Sevgi-59 Doğumuma son 2 hafta kaldı, sezeryan doğum yapmış olanlar hikayelerinizi benimle paylaşabilir misiniz ❤️
[silindi] Sevgi-59 ben acil sezeryan oldum. Erken doğum düşük riskim vardı fakat açıklığım çatılarım normal doğuma çok müsaitti ve normal doğum çok istiyordum son kontrollerde kordon bağı dolanmış bizim miniğin boynuna doktor normal riskli dedi sezeryan olabilirsin bende hayır normal olacak diye direttim öyle olunca 2 gün daha bekleyelim dedi öyleyse belki düzelir sonra gittim eve normalde sandım gelirdi serum bişeyler 1 haftada olsa ileri atalım dediler 37ye zorla geldik eve gittim ya 2 kilo yaş yufka aldım kışlık domates biber lavaboya gittim nişanım gelmiş işte yapıyorum eşime dedim sen yaz doktora önemli bişey mi hastaneye gidicez mi normalde olan sancılardan gram yok doktor acil hastane dedi ben gitmedim sancım yoksa serum takıp yollayacak dedim sigara böreği sardım kışlıkları ayarladım mutfağı topladım evi sildim duş aldım çıktım gittim mi ebe diyor doğum başladı benden bişey indi ama bilmiyorum ne indi yani 😂 direkt sezeryan yok diyorum onlar olmaz diyor çok korkuyordum çünkü kurban gibi kesilemem diyordum anaaa Bi girdim ki kızlar var oturuyor belden spinal ebidural kombine oldum acil diye akşam 10 saat belden iğneyi sokarken hissettim ama sonra bişey yok doktor geldi kesecek diyorum sakın beni kesmeyin uyuşmadım ben meğer çoktan uyuşmuşum😂 5 dk geçmedi bebeği alacaz dediler aldılar bizim kız gözleri açık geldi hazırda bekliyormuş😂 sonra aldılar onu öyle çıktık 35 dk felan sürdü güzeldi Allah biliyor ya planlı sezeryan yaptırmadı bana aşırı korkuyordum çünkü ama korkulacak birşey yokmuş 🤗 karışık anlatmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın 😂
Ginger_ Sevgi-59 canım hiç korkma sadece iğne yaparken biraz canım acıdı epidural oldum o da iğneden ben çok korkuyorum kendini kasmasan doktor ne diyorsa yap inan 10 dkda bebek çıkıyor yarım saat sonra da sen odana cıkıyorsun. 5 6 saat sonra sada yürütüyorlar benim hiç ağrım olmadı karnımın içi boş olduğu için onun verdiği bir tuhaf his vardı sadece o kadar . Sonraki günler de hep yürüdüm 1 haftaya tamamen geçiyor ağrılar 😇
Serap-asel Sevgi-59 31agustosta doğumum olcak Allah nasıp ederse. Insallah ıyı geçerde hemen paylaşırım şunu syleyeyım ben doğurursam herkes doğurur okadar korkuyorum ki sadece doğumdan deıl ben hastane ıslerınden hep korkarım aşırı hemde
Glsh97 Benim de doğumum 20 Eylül biraz stres biraz korku var 😂 özellikle sonda dan çok korkuyorum nedense sonra diyorum bir de uyusmazsam kafam da bir sürü deli sorular 😂
Sevgi-59 Glsh97 bende sonda olayından çok korkuyordum ama onu uyuştuktan sonra takıyolarmış o yüzden geçti korkum sizde rahat olabilirsiniz 😂
Sevgi-59 [silindi] ya olsun ne güzel sağlıkla kucagınıza almışsınız ❤️❤️❤️ İnşallah benimde güzel geçer , bazıları ameliyat sırasında çok kustum midem bulandı falan diyor bende öyle bi durum yaşamaktan korkuyorum
Ftmmlkc [silindi] yani anlamadığım bir şey var sezaryense sezaryen olacak neyi diretiyorsunuz neyi ısrar ediyorsunuz doktordan daha mı iyi bileceksiniz veya çocuğunuzun canından daha mı kıymetli sizin kurban gibi kesilip kesilmeyeceğiniz
Sevgi-59 Ginger_ epidüral ve spinal arasında ki fark ne acaba, bide aç gitmemiz gerekiyor hastaneye dimi , ve ameliyat sonrası ne zaman yemek yediniz, duşunuzu ne zaman aldınız Biraz fazla soru sordum 😂
Evafor Sevgi-59 sizinki iyiymiş vallahi benim 35+2 18 19 Eylül gibi alırız dedi geç diye düşünüyordum yorumunuzu görünce beni neden geç diyor anlamadım tabi zaten son zamanlar aşırı zor oturma kalkma mide yanması felaket geçiyor
[silindi] Sevgi-59 ben hiç birşey yaşamadım yatamadım ama lavabo zorladı onun dışında iyiydi inşallah sizde sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız kimseye aldırış etmeyin biz ne kadar moral de versek yaşamadan anlamayacaksınız korkulmayacağını🤗
Ginger_ Sevgi-59 epiduralde kateter rakılı kalıyor ağrın olunca ilacın sana bağlı kalmış oluyor spinalde sadece iğne yapıyor sonra ağrı kesici alıyorsun ki biraz fazla ağrı olduğu için dayanılmaz bence . Akşam yemeği geliyor zaten hastanede 7 gibi hasta yemeği 😀 çok bişey bekleme çorba püre vs. Duşu da ertesi gün aldım doktor alabilirsin dedi lifleme ameliyatlı yeri o kadar
Sevgi-59 Evafor benimde öyle valla mide yanması, oturma kalkma yürüme cok zor hep bi idrar var hissi ara sıra karın agrısı artık doğurayım diyorum Doktorum 11 Eylülü uygun gördü inşallah sağ salim alırız kucagımıza ❤️
Evafor Sevgi-59 inşallah canım bir an önce dogsunlar sağlıkla umarım benim 2 dogumum daha oldu hiç böyle yaşamadım bu kez çok zorlanıyorum aşırı baskı var kasık bölgemde bir ağrı kemik ağrısı çekiyorum Allah yardımcımız olsun
[silindi] Ftmmlkc öyle olup düzelen vardı ben kurup kaldırdım çok olduktan sonra hiçbirşey olmadığını anladım sezeryanda fakat normal doğum gibi değil 6 ay ben sezeryan yerimden çektim bunu biliyordum olacağını ama oldu bitti .