Elifkts Ben doğurdum 8 aylık doğdu ama bebeğimde bende gayet iyiyiz :) Sezaryenden korkan hamişler hiç korkmayın 2.ye doğum yapsam yine sezaryen yaparım :)
December Elifkts gözün aydın canım Allah sağ salim mutlulukla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza 😍
ug_fa-3diplomalianne Elifkts gözün aydın kuzum sağlıkla hayırla büyüsün minik melek darısı da başımıza 🤲🏼🌺
Sukran2022 eflatun_1 Sen de inşallah hayırlısıyla hemen girer çıkarsın bebeğine kavuşursun Allahın izniyle sağ salim sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin 🙏
Elifkts eflatun_1 hiç korkma askım inan ben o kadar korkuyordum ki çıktığımda bumuydu bu kadar korktuğum sey dedim😊
Sukran2022 Elifkts yani kaç haftalık doğdu bebek Allah analı babali büyütsün bu arada hayırlısı olsun🙏 Neden sekiz aylık doğum yaptın ve tam kaç haftada doğum oldu
Elifkts Sukran2022 32+3te çok stresli bir hafta geçirdim ve istemsizce o kadar kasılmışım ki açılmam başlamıştı direk sezaryene alındım
eflatun_1 Sukran2022 Allah razı olsun çıktım ama bebeğimi sevk etmek zorunda kaldılar dualarınızı eksik etmeyin
Sukran2022 Elifkts peki bebek küveze alındı mı kaç kg doğdu yanlış anlamayın soruyorum ama benim de çok kasılmalarım oluyor bende yarın 32+0 oluyorum erken daha endişeliyim biraz o yüzden 🙏