ug_fa-3diplomalianne Fdmeeren ya ben ilkinde öyleydim bunda daha erken başladık 13+2 amq ben şimdiden uyuyamıyorum
64Demet64 34+5 sicaklardan duzgunce uyuyamiyorum saniyordum serinledi hava 2 gundur (yurt disi) genede uyuyamiyorum gece her saat basi uyandim wc gt gek yat uyuyamama esimin uyuyabildigini gorunce sinir oluyorum bi ben uyuyamadim soyle🤣🤣🤣
Firstmomfirstchild Fdmeeren 16.haftadan nefes alamayan ben 😅😅 34haftaya gelsem gözümü kapatamam heralde.. allahim hepimize kolaylik ver yarabbiiim 🫢🫢😜
64Demet64 Fdmeeren kendimi.bildim bileli uyanmadan bi 8 saat uyumuslugum yoktur. Onceden en fazla 4 saat uyurdum uyanmadan simdi her saat bilemedin 2 saate bir uyaniyorum wc git gwl yat hemen uyuyamiyorumsa bu saatden sonra hic uyuyamam artik gelcek ay dogurcam kismetse. Oglum buyur wder bu sefer ben yaslanirim yasliliktan uyuyamam hepten ömrum uykusuz gecer gider🤣🤣
Honeybaby_ Yenihamiss96 Nazar değecek şimdi bu kadar uyumayanın arasında uykular kaçarsa şaşırmayın 😄😄😄
DidemB Fdmeeren sabah 5 ten sonra yatıyorum uyuyakalabilirsem daha öncesinde şükrediyorum 🙈 34+5 bizimde