masal_94 Asyaegemenmom benimde büyük ihtimalle Aralık ilk haftası olacak . Mide bulantısı hala geçmedi ilaçlarla devam ediyorum. Alışveriş kısmına gelince daha başlamadık bile kışlık eşyalar cpk cikmadilar
Merve171214 2melkannsi isterseniz yollayabilirim en azından sizin işinize yarasın yine dolap uygulaması üzerinden yollarım güvenilir olması açısından sadece kargo parasını karşılamanız yeterli başka hiçbir ücret talep etmiyorum
2melkannsi Merve171214 çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden rabbimm sizleri darda sıkıntı da bırakmasın
2melkannsi N-23 rabbimm hayırlı bir şekilde yavrunuzu kucağına almayı nasip etsin inşallah dua edin rabbimme sığının
ebrulina Asyaegemenmom benimde ilk hafta gözüküyor hayırlısı ile daha ufak tefek şeylere yeni başladım Anakucağı Deterjanlar Alt açma minderi ve organizeri Bir kaç parça kıyafet Göğüs süt pompası Banyo süngeri kulak pamuğu Keçi kılı tarak Emzik ve emzik kutusu Meyve filesi Şimdilik bunlar
Esrabs Asyaegemenmom iyiyim teşekkürler siz nasılsınız? 😊 Biz beşik , dolap ve bebek arabasını aldık onun dışında biraz kıyafet,havlu , çorap , biberon,battaniye vs ufak tefek seyler
2melkannsi nilsubldn Allah razı olsun sizlerden inanın bu şekilde hiç tanımadığım insanlardan yardım eli uzaninca insan duygulaniyor rabbim sizleri darda sıkıntı da bırakmasın alitalia
alitalia 2melkannsi bana cansukacanaksu hesabından ulaşabilirsin istersen 🌸 elimizden ne gelirse yapalım