Z_e_y_a_gul sariliktan korkmayın bol bol emzirin yatırsalar bile ışık verecekler sadece oğlum yoğun bakımda kalırken bize sarılık bilgisi verilmedi tedavisi yapılmış çıkışta verilen dosyalardan gördüm zaten yüzünden de belliydi sağlık ocağında ki ebe yenidoğan sarılığı yaklaşık 1 ayda geçer dedi gerçekten öyle oldu asıl sorun uzamış sarılık 2 3 ay boyunca sarılık olan bebekler var işte o zaman takip çok önemli. Siz şuan sadece 2 saatte bir mutlaka emzirin uyandırın emzirin alarm kurun sizin için çok zor ama sütünüzde onun için antikorlar var yatarsada kuvez içinde mavi ışık altında sadece bezle yatacak içiniz rahat olsun diğer yoğun bakım süreçleri gibi olmuyor. Ayrıca dayanamam demeyin Allah daha büyük dert vermesin bu kadarlık olsun siz dayanamazsaniz süt olmaz süt olmazsa mama takviyesi derler onuda şu dönemde kafanıza takarsiniz çünkü herkes bir şey diyor azıcık olan sütte gider bebeğinizin size ihtiyacı var haa mama kötü mü hayie değil oğlumu 20 gün belki emzirdim belki emzirmedim istemedi ama her emzirmeye girişimde yoğun bakıma dik durdum gözümden 1 damla yaş düşürmedim doğumdan çıkınca dahi dik durdum o güç sizde var sadece siz fark etmiyorsunuz