-Kubra08- Selenscskn ben kendi çalıştığım hastanedeki doktora gidiyorum oda keseyi boş görünce şimdi çok kücük kalp atışını duyamayız 1-2 hafta sonra bakarız tekrar dedi aksi bişey söylemedi korkutmadı ama ilk olunca araştırmadan edemiyo 🥹
Selenscskn -Kubra08- yine senin doktorun iyi ben kaç tanesine gittim aynısını dedi ama bu sefer gidiceğim doktora söylemicem boş dediler diye bu doktorda ikizim doğum yaptı çok memnun kaldı o yüzden onu denicem şimdi
Selenscskn Patito__ evet bende öyle okumuştum ama doktorlar tabii bişey demedikleri için direk boş kese diyip kürtaj tarihi veriyolar
Asyaegemenmom -Kubra08- geç döllenme olabilir benimde adet tarihime göre bebek 8 haftalikdi keseyi zor gördü doktor bizde korktuk ama geç dollenmeymis iki haftasında görmüştük şuan 24 haftaligiz
Patito__ Selenscskn Allah bilir kac kisiyi oyle kurtaj ettiler hele bu gec dollenme bilinmeden tahminimce cok kisiyi erkenden kurtaj ettiler . Cunku kurtaj diyipte normal doguran cevremdede duydum 8. Haftada bebegi görmüştü
Selenscskn Patito__ aynen öyle valla beklicem artık doktorlardan sıkıldım insanın moralinide bozuyolar bence hamileliğin ilk başlarında devlete gidilmeli ben özele gittim her hafta çağırdılar o yüzden öyle oldu
myangelson Selenscskn geç döllenme olabilir o yüzden doktorda 6 haftalık çıkmıştır rabbim hakkında hayırlısını versin 🤲🏻
Sehseh -Kubra08- ama regl dönemine göre hesaplaninca benim bir hafta geriden gidiyor mesela 13 olmam lazımkenn 12 bir haftada geriden geliyo bekleyin biraz inşallah hayirli haberler alırsınız
Patito__ Selenscskn bnde vajinal gorundu bazen 7. Haftadada gorulebr. Bnm normlde 7+6 idi gec dollenme ile 5+6 goruldu vajinal o da karindan gorulmedi