Hizligonzales -Kubra08- 6. 7. Haftadan itibaren kesede kalp atisida gozukur istisnai durumlarda 9da gozukende duydum ama genel olarak 6 7de
-Kubra08- -Kubra08- Hizligonzales Son adet tarihini sayarak şuan 6+4 kesenin içi boştu 2 hafta sonra tekrar bakıcaz doktor herhangi bişey söylemedi ama insan okuduklarıyla bi tereddüte kapılmıyo değil açıkcası
Selenscskn myangelson bende sadece kese göründü yolk bile yoktu ama doktorlarda dikkatli bakmadı kaç doktor değiştim
Sehseh -Kubra08- ama regl dönemine göre hesaplaninca benim bir hafta geriden gidiyor mesela 13 olmam lazımkenn 12 bir haftada geriden geliyo bekleyin biraz inşallah hayirli haberler alırsınız
Selenscskn Benimde 6+1 de gittim 17 mm kese içi boş dediler bir hafta sonra gel dediler inşallah görünür
-Kubra08- Selenscskn hemen hemen aynıyız o zaman inşallah hayırlı haberler alırız tekrar gidince bana yazın olurmu 🥹 bu arada sizin son adet tarihiniz neydi acaba 🫠
Selenscskn -Kubra08- ben kuzenimin tanıdığı doktorla konuştum daha çok yeni görünmeyebilir normal dedi acele etmeyin bekleyin dedi 7-8 de görünür dedi 10 da bile gören varmış kürtajdan da korkuyorum bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
-Kubra08- Selenscskn inşallah güzel haberlere 🤲 Aramızda 6 gün var benimde 10 Temmuz ben hemen hemen 1 hafta geriden geliyorum o zaman size göre
Selenscskn -Kubra08- doğrudur ama çok korkuyorum hep görme umuduyla gittim inan çarşamba görürsem kurban kesicem artık adak adadım
myangelson Selenscskn genelde 9-10. Haftaya kadar bekliyorlar diye biliyorum böyle durumlarda o haftalara kadar eğer kesede hala bebek falan gözükmüyorsa kürtaj yapılıyordu yanlış bilmiyorsam senin kaçıncı haftan ki
-Kubra08- Selenscskn amaannn 🥹 Rabbim inşallah gönlümüze göre versinn en iyisini o bilir , merakla bekliyorum 🫶
Selenscskn -Kubra08- inşallah o kadar şey duyuyorumki bende moralim bozulmuyo değil Allaha bıraktım hayırlısı olur hepimiz için inşallah. Haatta birinin kesesi 3 cm olmuş görünmemiş 2-3 gün sonra gitmiş görmüş bazı doktorlar incelemiyo ingilenmiyo bile
Selenscskn myangelson evet öyle oluyor biliyorum ama 9-10 haftada bile gören varmış burdan okumuştum hatta benim şuan aslında bu programda 7+1 ama çarşamba doktora gittim 6+1 dedi bende anlamadım
-Kubra08- Selenscskn ben kendi çalıştığım hastanedeki doktora gidiyorum oda keseyi boş görünce şimdi çok kücük kalp atışını duyamayız 1-2 hafta sonra bakarız tekrar dedi aksi bişey söylemedi korkutmadı ama ilk olunca araştırmadan edemiyo 🥹
myangelson Selenscskn geç döllenme olabilir o yüzden doktorda 6 haftalık çıkmıştır rabbim hakkında hayırlısını versin 🤲🏻