Bsrblr BenSem Benım de 21 de çıktı canım uc gün yattım hastanede tansıyon ilacı verdı ıcıyorum tansıyonum düştü ama yıne de korkuyorum ne yapmam gerek ne onerırsın doktor hafta da bı kontrole gel dedı tansıyon Hapı verdı baska bsy demedı
Bsrblr BenSem Benım tansıyon evde en fazla 14-7 çıkıyordu hastanede yatarken korkudan ıkı kez 15-10 oldu sonra yıne 12-7 12-8 11-7 o cıvarda suan da
WiseMom trkgleyla Merhaba gebelik zehirlenmesi konusundaki tecrübemi link olarak bırakıyorum. Tansiyon için de bakabilirsiniz. Yorumlarda yapılacaklar listem var iyi gelecektir ve başka hikayeler de var hepsini okumanızı tavsiye ederim❤️ Geçmiş olsun korkmayın, sabır istiyor ve sonunda siz kazanacaksınız💜 https://forum.mutluanneleriz.com/d/1570286-preeklampsigebelik-zehirlenmesi-surecim-dogum-ve-bilinmesi-gerekenler/102
Bsrblr trkgleyla adalat çorba30 mg verdı kuzum gece 12 sabah 12 de ıcıyorum elhamdulillah düzeldik bıraz
trkgleyla Bsrblr evet alfamet kullanıyorum günde 4 tane 14/9 ortalama hala 😞 dua edin banada lütfen ❤️🤲🏻😔
Bsrblr trkgleyla Allah yardımcımız olsun canım benım bende kalbime dokundu adalat sabah kardıyolojıye gıdecem sana tavsıyem yükselmeye başlayınca ayaklarını dik 15 dk yat o zaman düşüyor bıraz sen kaç haftalıksın
trkgleyla Bsrblr i 27+5 iz canım. Kalbime dokundu derken çarpıntı mı yaptı? Dün gece bende de oldu acaba ondan mı?
trkgleyla Bsrblr peki yan etkisi geçmez miymiş bendede oldu ya özellikle gece bu saatlerde hayırlısıyla bebeklerimizi vaktinde ve sağlıkla kucagımıza alalım inşallah ❤️🤲🏻
Bsrblr trkgleyla bısey olmaz ondan dıyor yaparmış sanırım herkese hatta bırakmak yerıne bna 30 mg dan 60 çıkarcam tansıyon böyle gıderse dedı korkudan orda 15 i gördü ordan çıktım 11 e ındı😀