2609nrgl Kızlar 27. Haftanın içerisindeyiz doktorum 28. Vurulucagımı söylemişti önümüzdeki haftalarda randevu alacağım ama süreç nasıl ilerliyor özel takipliyim ücret falan oluyor mu doktorum ehliyetiniz kan grubunuzun yazdığı bi belge yanınızda olsun dedi ücret için mi bilmiyorum
Gamze_cnky 2609nrgl Ben devlette oldum , ücret ödemedim , ama o iğnenin normalde belli bi ücreti var evet , doğum paketiniz varsa bile belki dahil değildir , devlette de olabilirsiniz ücretsiz.
Balpamuk 2609nrgl özel hastane değilse ve sigortanız varsa herhangi bi ücret olmuyor canım sadece eşinin ve senin kan grubunu bilgilerine ekliyorlar ve tek bi kez kalçandan iğne vurunuyorsun ben de öyle oldu
Asel-2023 2609nrgl 3.cu gebeliğim önce bir kan tahlili yapılıyor ve negatif çıkarsa iğne yapılıyor bende özel takipliyim fakat devlete yaptırdım hep yatış yapılıyor hemen 10 dakka da hallediliyir
Gamze_cnky 2609nrgl bütçenizle alakalı özelde de olabilirsiniz, ama devlete acilden giriş yapsanız veya sabah erken gidip olmam gereken bi iğne derseniz ki bilirler bu iğneyi zaten , yardımcı olma ihtimalleri yüksek.
Sullyy Ben 2 hafta önce vuruldum. Kadın Doğum Uzmanı doktorunuz reçete ediyor siz de o gün hangi eczanede varsa öğreniyorsunuz (her eczanede olmuyor sıra ile satiliyormus) sonra receteniz ile istediğiniz hastane saglik ocagi vs de yaptırıyorsun iğneyi. Doktor reçete ile verdiği için ücretsiz alınıyor eczaneden
momqq Kızım 6 yaşnda hatrladigim kadaryla doktr reçete yazmıştı eczenden alıp gitmiştim uni hastanesnde profesöre gidiyodum ben ozman günü Birlik yatış yapicaz demişti yatisini yapicaz işlemlerimi yani yaptılar bi odaya aldılar hemşire geldi vurdu iğneyi yarim saat beklicez dedi yan etki olucak mi olmicak mi die ondan snra gidebilirsiniz demişti bekledik şükür bsy olmadı eve gittim ücret alınmıyor ecznde ücret ödedim mi hatrlamiyorm ama özelde ücret alirlarmi blmiorum almamalari gerekiyor aslnda cnku iğneyi sen alıp geliceksin ücret saçma olur ama özel olnca da bsy demiyorm hersye para istedkleri için malum 🤭☺️
momqq Asel-2023 canım bnde ilk kızımda yaptim uni hastanesnde profesöre gdiodum orda skıntı olmadi aldim iğnemi yaptılar geçti ama Smdi özele gidicem devlt takipli olmaynca hemn yapiolar mi tkrar kadin dogumami gittin devltte yoksa acilden mi girdin nasil oldu ?? En iyisi heralde özelden devm ederken 2 ayda bir de devlete gitmek orda da takipli olmak ya
Busrasaygi 2609nrgl merhaba ben özel muayehaneye gidiyorum. Yani doktorum anlaşmalı olduğum hastanede doğum yaptıracak. Bana bir reçete yazmıştı eczaneden gidip aldık ve 1500₺ ödedik. Pahalı bir iğne malesef. Şu an 38 haftalığım her hangi bir yan etki yapmadı bana. Çok araştırmadığım için devletin karşıladığını bilmiyordum eğer öyle bir durum varsa hiç para vermeyin tabiki 😌
imrnx Busrasaygi anlamadığım şey neden reçeteli olduğu halde o kadar tuttu ki 😳 bende özele gidiyodum doktoruma özellikle sormuştum devlet karşılıyor reçeteyle demişti
Busrasaygi imrnx hiç bir fikrim yok hatta özellikle gidip reçeteye yazdırdık. Eczanedeki kişide ücretli iğne olduğunu söyleyince eşimde hemen aldı ve aynı gün içinde vuruldum. Dediğim gibi araştırmadım belki araştırsaydım devlette sıra bulurdum ama istanbulda ne mümkün