Papatya_345414 6 ağustosta yumurtlama günümde denemiştik ama 20 ağustosta adet oldum, sürekli uyuyakaldığım ve bugün göz kararması yaşadığım için test yaptım pozitif çıktı. Adetken çift çizgi çıkması normal mi ?
babylook Papatya_345414 evet normal bende aynısını yaşadım adettim ama aslında hamileymişim🙂testin resmini yüklersen bakarım canım
sevgiserkan Tabiki mümkün üstüne görme veya dusuk gibi bir durum yaşıyor olabilirsen bi acile gidip muane olmalısın hayırlısı olsn hakkınızda
Papatya_345414 sevgiserkan Amin inşallah. Eşim tekrar test almaya gitti onlar da pozitif çıkarsa gidicem mutlaka
Bsssr @“Papatya_345414”# https://mutluresim.com/?lang=tr Canım burdan yükle de sayfa seni yönlendirecek
8143 Papatya_345414 bide normal kaset test yapın bence yda kan verin bu test beni yanılttı bu akşam adet oldum ve 19 gün geçti kan bile verdim negatf ckti
Evlatsevgisi2 Papatya_345414 sonuç çıkarsa haber ver canım merak ettim inşallah bı sorun yoktur acaba gebelik oldu da kimyasalla mi sonlandırıldı her ihtimal olabilir galiba bende de öyle oldu kan verdigimde kimyasal denildi kanla atıldığını soylemislerdi
Papatya_345414 Lelalela evet rutin adetimi yaşıyorum aslında, o yüzden testin yanlış olduğunu düşünüyorum