Loyammmm
Canım hersey imtihandır bu dünya olarak içerisinde bulunduğun sitresli durum seni çok yoruyor farkındayım. Anne olmak çok güzel ve çok özverili bir durum boşuna cennet annelerin ayakları altında değil yani. Bence kürtaj olma derim o günaha o hesaba girme fikrimi söylüyorum baskı kurmuyorum canım yanlış anlama ama hepimiz biliyoruz bunun bir sorgusunun olduğunu yapma derim. Benim de bir oğlum var 8 yaşına girecek çok istedi kardeşi olsun istediğimiz zaman bi 7-8 ay korunmasız ilişkiden sonra olmuştu yani zaman aldı ama kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum lekelenmem de olmuştu zaten ama kendime gelmem çok üzün sürdü çok n çokta oğlum için istiyordum kuzenlerinin hepsi 3 kardeş bir biz tekiz haliyle içinde hala daha var insalllah Rabbim tekrar nasip eder. Bizim için de bu hayırlısıdır mutlaka Rabbim dha iyi bilir. Hala daha çocuk onun psikolojisini yaşıyor keşke benim de kardeşim ölmeseydi doğsaydı ne güzel olurdu diye. Bir kardeş şart ccanım Rabbim hayırlı olanı bilir tabiki bu konuda tam teslimiyet. Yani demem o ki canım kızın için çok iyi olur. Emin ol eşinde ben eve bakarım bebek umrumda değil demesi bana boş geldi sonuçta o sorumluluğu ne durumda olsanız dahi alır. Sen şuan çok hassas bir dönemden geçiyorsun zihnin çok bulanık farkındayım. Senin üzerine düşülmesi gereken yerde işler tersine gidyor, annelik işte bırakalım oluruna diyemiyorsun söylediklerini takıyorsun zaten hormonların coşmuş tepkilerin artmış olabilir doğal olarak. Ama sen sakin kal ve evde nasıl yaşıyorsanız devam edin canım biraz zamana bırak derim. Aldırma konusu bana cazip gelmiyor ne durumda olsam da eşimle gene de o veballe giremezdim canım. Sen kızını özellikle bu durumları yansıtmamaya çalış sevgini bol bol işle çocukların aileden bence en büyük beklentisi bu.Kendini de çok strese sokma canım bence gebeliğin ve kızının tadını çıkar. Rabbim bi kapı açar emin ol sen sığın. Teslimiyet göster rabbime aç derdini zaten biliyorda şah damarından daha yakın bize. Kulunda huzura varması gerekir. İçini ferah tut. Herkesin derdi sıkıntısı var canım Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki. Rabbim kuluna muhtaç etmesin beni de sizleri de…Selam ve dua ile canım… Rabbim gönlüne ferahlık versin canım