• Gebelik
  • Bebeğiniz kaç haftalık hareket etmeye başladı

İlk gebelikte 18-20 arası kelebek gibi hareketlerini hissetmiştim ama 2.de sırt üstü yatarken 12. Haftada hareketini hissettim . 14. Haftadan sonra hergün hissetmeye basladım

Kızlar. Ben 16 haftalıkken hissetmeye başladım bugün 17 haftalık olduk ama 16+ 4’ten. Bebeğim hissetmedim böyle olan normal mi acaba bir gün çok iyi hissedip birkaç gün hissetmeyen daha yeni hissediyoruz sonuçta böyle olan var mı canlarım

imrn_smsk İçimden bir his erken doğacak diyo yani 21 ekimden önce. Ama doktora böyle diyorum kontrol ediyor herşey yolunda gözüküyor diyo🙈İçimdeki beni korkutuyor. Az daha büyüsün içerde 8 hafta var daha inşallah vakti zamanında gelir.🥺🤲🏻😍🌺

Matmazelbebi kaç haftalıksın canım sağlıkla doğsun inşAllah canım benim doğumum 26 ocakta olacak ama ilk doğumum sezeryanle oldu buda öyle olur kesin hayırlısı inşAllah🥰

Gaz gibi hareket olunca o bebek hareketimi oluyor küçük haftalarda😂

imrn_smsk Amin inşallah 32+2 🐣 benim ilk doğumum olacak 21 Ekim gözüküyor Allah hayırlısını versin inşallah vakti zamanında sağlıkla gelsinler ve sağlıklı olalım🥰❤️

Benim 16 ama sanki kafasını mı poposunu mu dayıyor ittiriyor gibi ağrı yapıyor sağa sola dönerken içerde dönüyor gibi oluyor onun dışında yok bir şey

Arzuanne kafasıdır o canım ben ultrasonda kafasının sağ tarafımda olduğunu görmüştüm hep dayıyor kafasını çok sertleşiyor☺️

Ebeguy 1 ay mı. Aynen kız ben 19 haftalık olcam ama😂 az kaldı ya valla zaman hızlı geçiyo hala göbüşüm küçücük ama iç karnım geniş oyüzden hemen çıkmıyo öyle bende☺️

Ahh birkaç hafta önce böyle hareket etme postlarini okuyup benim bebeğim hiç kıpırdamıyor diye endişe ve korku duyuyordum 18. Haftadaydim… Şimdi 23. Hafta ve artık çok net hissediyorum bence her anne kendine ait bir süreç ve bedende şekilleniyor bunu okuyan varsa lütfen benim gibi üzülmesin sabretsin. rahatlamaya çalışsın 3 kez uygulamayı sildim okuduklarimdan etkilenmeyim diye kendimi kıyaslama yapmamak için…

imrn_smsk benim ilk gebeliğim ondan aman aman çıkmadı hafif var bazı kıyafetlerde hele hiç belli olmuyor benimde geniştir inşallah az çatlarım😂