pinkymoms İstanbul içi en iyi sünnetçi kim kızlar biliyor musunuz? 11eylülde doğumum var ve ilk 20gün içerisinde yaptıracağım şimdiden randevu almak istiyorum çok çabuk doluyormuş iyi doktorların günleri. Bu konu hakkında da hiçbir bilgim yok
Ebrusrtkpyln pinkymoms ben sondurak Ümran tıpta yaptırdım dr orhan şahin e memnun kalmıştım ilgili bi doktordu
miray_aden pinkymoms Konudan bagimsiz birsey merak ettim benim bebis de erkek de bez canini yakmaz mi acaba sunnet ettirince
Esra_Omer_21 pinkymoms sultangazi medigold hastanesinde sali günü sünnet ettirdim şuanlik bi sıkıntı yok
pinkymoms miray_aden onun için muhakkak korumalı bezler yada külotlar yada koruyucu aparatlar vardır canım bende yaşayınca öğreneceğimm hiç bişey bilmiyorum
Nnoktaa miray_aden aksine bezdeyken daha çabuk iyileşiyormuş arkadaşlarım genelde 40 çıkmadan yaptırdı.
Seac miray_aden Kağıt bardağı kesip oraya koyun. Yumuşak kısmı bedenine değecek şekilde daha rahat olubor Dr demişti
KuzeyinAnnesi10 miray_aden karton bardağı küçültüp pipisinin üstüne koyuyorsun sonra bezliyorsun hiç Bisey olmuyor kuzu
KahveliBiAnne pinkymoms aksine diş yaktigi için iki gune iyileşiyor yani bardak koruma vs yapmıyorsunuz sadece düzenli pansuman tamam benm oğlum 3 aylıkken oldu 1 haftada demedi dikişleri bile düştü mis gibi oldu korkmayın şimdi gene hamileykm 2 aylıkken kestiricem insallahbitsin gitsin
Hammurabi pinkymoms Maltepe üniversitesi hastanesinde çocuk cerrahına yaptırdık biz, doçent dr david thomas. Çok da memnun kaldık çok tatlı bir doktor, 21 günlüktü biz de yaptırdığımızda hiç sıkıntı çıkmadı şükür tavsiye ederim
Zeynebtahir pinkymoms ben 7 gunlukken ümraniye ümran tıpta ümit yiğite yaptrdim. 15 gun sonrada diger oglumu su fitigindan amaliyat edecek. Epey yasi var meslekte 40 yillik olmus. Esimi bile o sunnet etmis
BabyBlueee Zeynebtahir Ben çekmeköyde oturuyorum bu ümit hanımı çok duydum ya çok övüyorlar şuanki ücretleri neler bi öğrenmek lazım ben çamlıca medipole sordum 7.200 dediler sünnete sanki küçük baş kurban kesiyor mubarek 😳