Papatyam27 _Abdullayeva5_ hayırlısı olsun canım benim sağlıklı gelsin inşallah 🙏🏼 bende 8 hafta 6 gün 🥹
_Abdullayeva5_ Papatyam27 amin canim seninde baktim cin takvimine kız göstərdi ben Temmuzun sonları hamile kalmışım hesabıma göre
Papatyam27 _Abdullayeva5_ işte orasını bilmiyorum önemli olan düştüğü zaman mı sözde 14 gün diye bir şey var yani ya haziran yada temmuz 🥹
Papatyam27 _Abdullayeva5_ anladım anladım canım sıkıntı yok işte hiç bilmiyorum en son adet tarihim 24 Haziran sanırım ondan sonra 🥹
_Abdullayeva5_ Papatyam27 yani doktora ilk gittiğin de sana kaç haftalık son dedi canım onu bana söylə ben sana ne zaman hamile kalmışım soyliyim
Papatyam27 melikemstf peki hamile kaldığın tarihi nasıl biliyorsunuz ya ben haziran 24 de son adetim sanırım temmuzda kaldım haziranda kalamamdır diye düşünüyorum 🥹
melikemstf Papatyam27 son adet tarihin hamile kaldığın tarih oluyor doktorlar da soruyorya zaten kaç haftalık olduğunu hesaplamak için 🥰
_Abdullayeva5_ Papatyam27 ama bana hep erkek dedilər neden acaba Allahdan hayirlisi sağlıkli gelsinde amin😍🥰
_Abdullayeva5_ Papatyam27 canım ben kendimce hesabladım haziranin 29 na dusuyo hamilə kalman yani o zaman hamile kalmış ola bilirsin büyük ihtimal 🥰