Milkshaker Toprak0440 bence ya zeytinyağı ya da kantaron yağı kullanın. Hassas bir bölge çünkü doğal ürün olması daha sağlıklı
Milkshaker chefmom yaptıkça alışacak esneyecek orası. Önce hafif hafif başla alışınca daha iyi yapabilirsin
chefmom Milkshaker tırtıl ne ya 😂 telefonun azizliğine uğramışım resmen 😅 full yırtık olmuştu diyecektim.. deneyeyim yavaştan bakalım haftaya doktoruma sorarım olmadı neden bu kadar çok acıyor diye
goktekizuhre Kızlar ya, dikiş olmadan doğum yapınca da vajina eski dar haline dönmüyor diyorlar. Ne kadar doğru?
Toprak0440 goktekizuhre evet doğru çoğu kişinin öyle oluyor hatta dikiş olması daha iyiymiş çünkü sarkma ve genişleme oluşuyor
Zehross03 Toprak0440 ilişki bile zor oluyor parmağımı sokup kurcuklamak daha zor olur ya yapamıcam ben sanırım :(
Milkshaker chefmom bende çatı muayenesinde çok zorlanıyordum ama perineden sonra hiç zorlanmadım hiç acımadı
chefmom Milkshaker banada çatı muayenesi hiç zor gelmiyor hissetmiyorum bile, inşallah yapabilirim perine masajını da teşekkür ederim ☺️