Kızlar merhaba. Ben 9 ay önce cem beyde doğum yaptım. İlk gebeliğim de bebeğim karnımda ölmüştü başka bir doktora gidiyordum o zaman cem beyin ultrasonu harika dediler ona gittim beni zehirlenmekten kurtardı. 2.gebeliğimde de yine ona gittim. 22.haftadan itibaren düzenli erken doğum riski vardı serklaj yaptı sürekli sancılarım 90lara çıkıyordu çok zor ve riskli bir gebelik geçirmeme rağmen güler yüzlülüğü, beni devamlı sakinleştirmesi, doğru zaman da doğru tedavi ve asla risk almamasıyla 39.haftada bebeğimi sağlıkla şekilde kucağıma verdi. Para konusuna gelince özel hastane zaten her kapıyı para açıyor özeldeki tüm doktorlar öyle. Sabahın köründe gecenin yarısı ne zaman whatsapptan yazsam hemen cevap verdi. Aşırı memnun kaldım eğer gitmeyi düşünen varsa gönül rahatlığıyla gidebilir. Çomü içinde eğer özelse doktorunuz asistan girmiyor doğuma kendi doktorunuz giriyor ama normal özel değilseniz mesai saatleri dışındaysa asistanlar giriyor doğuma bilginiz olsun.İnşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız 💞