denizk24 Esranur_53 bende 10+4 üm, aynı sizin gibi sürekli iyi mi her şey yolunda mı diye düşünüyorum, hamilelikte belirtisiz geçiyor buna bile sevinemiyorum bazen , zaman geçmiyor doktora gitmek için … demek ki yalnız değilmişiz 😞🩷
Esranur_53 Bir61 fetal doppler cihazı o dediğiniz bugün dinledim ama duyulmadı 15. Haftadayım 16. Haftadan sonra duyulur dedi siz kaç haftalıktınız sağlık ocagında dinlediğinizde
Safiye2 Esranur_53 bende 15+3 oldum daha önce 2 kayıp yaşadım birde kimyasal gebelik var şuanda deli gibi korkuyorum acaba kalbi atıyor mu bişey var mı iyi mi diye düşünüyorum hiç belirtim yok buda tedirgin ediyor beni hamileliğimin başından beri 🥺 hareketlerini hissetmeye başlayınca belki içimiz rahat eder ama korkumuz zor geçer sanırım
Esranur_53 Safiye2 yaa inşallah sağlıkla kucagımıza alırız bebişleri bence belirti olmamasından hiç korkma çünkü çok şanslısın bu konuda ben 3 ay perişan oldum yeni yeni toparlıyorum bünyeye göre değişiyo belirti olup olmaması
Safiye2 Esranur_53 amin inşallah canım hiç olmadı bende ne bulantı ne istifra hiç bişey yoktu ilk bebeklerin kalbi durunca herşeyden korkar oldum hep diken üstünde oluyorum inşallah sağlıkla gelsinler de önemli olan o 🙏🏼
Safiye2 Esranur_53 birisi 10. Haftada birisi 8. Haftada doktorlar rahimdeki perdeyi görmemişler bebeklerin kalbi ondan duruyormuş perde baskı yapınca 🥺 Allah’tan şimdi düzeldi ama icimde korku bıraktılar doktorlar rahimdeki sorunu görmemeli yüzünden hep tedirgin oluyorum 🥺
sunshine_ Esranur_53 15+3 her dakika göğüslerimi falan kontrol ediyorum belirti kaybım varmı diye 🤣 Allah yardımcımız olsun hafta kontrolüm var ama çok korkuyorum kötü bişi diyecek doktor diye
Esranur_53 Safiye2 hamd olsun sen içini ferah tut bak 15 haftayı geçmişsin bile hiç bişey olmıcak Allahın izniyle sen iyi ol iyi düşün ki bebişte iyi olsun
pembebiranneadayi Esranur_53 Canım merhaba. Bende 25w gebeyim. İnanır mısın haftada 1 gün kontrole gider kalp atışını dinler gelirdim. Ultrason ile sabaha kadar her gün onu görmek kalbini dinlemek istiyorum. Ama suan tek tesellim hareketlerini hissettmek.. Hareketlerini tekmelerini hissettikçe içim rahatlıyor az daha sabırlı ol 1 ay içinde hareketleri başlar büyük ihtimalle kıpırtı kıpırtı o zamanlar çok rahatlayacaksın🩷 Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah ❤️🩷🤍🧿🧿
Esranur_53 pembebiranneadayi inşallah ya biran önce hissetsem hareketlerini 15. Haftadayım daha cinsiyetini bile öğrenemedim
Safiye2 Esranur_53 çok şükür hep öyle düşünmeye çalışıyorum cinsiyetini geçen hafta öğrendik herşey yolunda ama bakalım umarım böyle devam eder 🙏🏼
pembebiranneadayi Esranur_53 muhtemelen 16-17 de öğrenirsiniz bendr 20 haftada anca öğrendimkızçem hep gizledi😂🙈
Eslemre Tam geçti sanıyorum ilk beta sonra kese sonra kalp atışı bugün lekelenme oldu onun korkusu Allah’ım Allah’ım sağlıkla kavuşalım bebişe
baybarsmom Esranur_53 doktor kontrolunde doktor her sey yolunda dediyse pek bu tarz seyleri düşünüp ne kendımı ne de bebeği strese sokmuyorum. Güvenilir doktor bulmak önemli
Esranur_53 baybarsmom evet yolunda oldugunu söylüyor ama yinede o düşünce aklımdan çıkmıyo anlık geliyo yani görünce falan anca rahatlıyorum
baybarsmom Esranur_53 dusunme kafayı yersin yoksa bana da geliyor o dusunce 33 haftalık suan neler okuyorum direkt baska hı sey dusunmeye calısıyorum