Esranur_53 Hafadayız ama sürekli bi acaba iyi mi bişey oldu mu korkusu yaşayanlar var mı benim gibi anksiyete bozukluğu oldu Hareketlerinide henüz hissetmediğim için aklım hep iyi mi bişi olmuş mudur benim gibi olan var mı 😟
minikmucizeemaak Esranur_53 Evet bende çok yaşadım 24+3 üm hala endişeleniyor insan. Annelik iç güdüsü bu sanırım
Eflinlina Esranur_53 ben varım 18.haftadayım hergün birşey oldumu kalbi atiyormu gibi endişeler yaşiyorum ve korkuyorum nasıl gecicek bu durum hiç bir bilgim yok
aslii57 Esranur_53 ben 4+3 hamileyim aşılama ile hamile kaldım betam yükseliyor ama içimde hep bı korku acaba kese görünecek mi acaba kalp atışı duyulacak mi 😭 bunları düşünmekten mutlu olamıyorum inanın içim çok huzursuz strese girip bebegimin bunu hissetmesini hiç istemiyorum ama bu korkuyu da içimden atamiyorum 😭
Esranur_53 aslii57 beta kaç yükseliş normal mi bende ilk dönemler o stresi çok yaşadım hala devam ediyor
nisamom_ aslii57 aramızda 4 gün var bende 3+6 korkma canım inşallah bişey olmaz doktora kontrole gittin mi ?
minikmucizeemaak Esranur_53 Hissediyorum tabi ki ama yine de hareket etmediği zamanlar da insan strese giriyor 😂 Ben hep hareketlerini hissedeyim biter diyordum ama bitmiyor bu sefer az hareket edince veya hissetmeyince daha fa panik oluyorsun. Evet doğunca daha zor ama en azından görüyorsun biran önce sağlıkla doğurayım diyorum 😂
Sumeyyealts Esranur_53 emin ol hareketleri hissetmeye başlayınca çok daha takık oluyorsun bir gün hareketliyen diğer gün hiç hissedemedim geceye kadar, yeni hissetmeye başladığım için acaba bişey mi oldu korkusu daha çok oluyor atlatamıyorum 🥲
Esranur_53 Sumeyyealts desene o zamanda bu kaygı geçmiycek sabırsızlıkla hareketlerini hissetmeyi bekliyordum 🤷♀️
Hdemir1618 Esranur_53 31. Haftamda yaşadım o korkuyu 10 saatten fazla hareket etmedi Türk kahvesi içtim hareketlendi çok korkmuştum
Janemarple Haftada hala aynı korkuyu yaşıyorum, biraz az hareket etse kafayı yiyorum sürekli dürtüyorum hareket etsin diye…
aslii57 nisamom_ gitmedim canım bende öğrendiğim de 3+3 dün son adet tarihime göre ilk beta 147 çıktı Dr um artıyor mu takip edelim dedi daha çok küçük kese görunmez dedi haftaya 5 hafta olacak o zaman gitcem Allah nasip ederse
nisamom_ aslii57 güzel haberler alırsın inşallah canım bende 6.7 haftaya kadar beklicem 😊 kalp atışını ve bebeği görebilmek için
Bir61 Bende ikizlere hamileyken öyleydiim biri hareket etse öbürü ettimi noldu diye düşünmekten kendimi sürekli sağlık ocağında bulurduum 😊 yakındı bize kalp atışları dinlerdim küçük bi cihazları vardı sizde arada çok isterseniz gidip dinleyebilirsiniz
Esranur_53 Bir61 fetal doppler cihazı o dediğiniz bugün dinledim ama duyulmadı 15. Haftadayım 16. Haftadan sonra duyulur dedi siz kaç haftalıktınız sağlık ocagında dinlediğinizde
Filizsz Esranur_53 Esranur_53 benim 8. Haftamda kalbi durmuştu ikinci bebeğimin kürtaj olmak zorunda kaldım bunda o kadar is yaptim haberm yoktu ağır kaldirdim dolap perde heryeri temizledim duvarlara tirmandim acikcasi hic bisey olmadi ama sevinemedim bils sevindim ya bise olursa sevimme diye hep icimden gecirdim inanın kötüyü çağırmayın olmaycaksa da basina geliyor bendede anksiyete var ama suan hic hamile degilmisim gibi davranıyorum eğer düşünürsem kafayi yerim diye sende hayırlısıyla dikkat etmeye bak aama kötü düşünme cnm çünkü ben neyi kötü düşünsem bir kac gun geçmeden basima geliyo ondan iyi düşün iyi ols