Sunshine__ Bramasole Ne güzel valla benim eşim Urfalı Urfa yemeğinden başka yerin yemeğini yemiyo maalesef ki maşallah çok şanslısın 😊
Bramasole Sunshine__ yemekleri çok lezzetli olduğu için başka yerlerin yemeğini yemeyebilirler ya haklılar😂
beyzanurytt Alwayshope bizimde bugün kısır canımız çekti onu yedik 💕 bu arada tiktok hesabıma destek verir misiniz @biseylerrdeniyorum blog hesabım ❤️
Sedefdinc EmreBeyiBeklerken et yemeklerini yapıncs kendini usta şef sanıyolar 🤣 yemek bitene kadar övsene beni biraz diyor 🤣aslan kocam en iyisini yapıyorsun diyorum ki bana kalmasın🤣 kız yapsın yeter ki ben toplarım🤣
EmreBeyiBeklerken Sedefdinc sen de bendensin valla ben de yaptırıyorum, şimdi bi de hamileyim diye kendi dağıttığını da topluyor benden iyisi yok 😂😂 ben bi Ocak tezgah davlumbaz fırın camı dolap kapağı falan siliyorum yani çok iş kalmıyor 😜😜😜 ayrıca dediğin gibi üç gün de övgü istiyor 😂😂
Sedefdinc EmreBeyiBeklerken bulaşık makinesine diziyor Allah’tan bana da bi tezgâh ocak kalıyor 🤣 boşver bacım yapsınlar yaptıkları bize öğrendikleri kendilerine 🤣🤣🤣 annem gibi hissettim
Serendipity16 Geç oldu ama yarına öneri olur belki ezogelin çorbası, biber dolması, fırında karnabahar ( bu mevsimde karnabahar tabi zor ama ben buzlukta stoklamıştım 😂 )
Misikooo Alwayshope b aminehumamoms ben de içini kendim hazırlar fırına yollarım. İç harcına domates maydanoz soğan sarımsak ve ana maddesi kıyma koyuyorum baharat olarak da pul biber karabiber azıcık kimyon salça tuz:)
cahillesohbetikestim Alwayshope akşama fırında sebzeli but, şehriyeli pirinç pilavı var birde oğlanlardan fırsat bulabilirsem çorba yapmayı planlıyorum 😁