Ceylan01-13 Tugbacircir bende genellikle evde yapip tavada yapiyorum kısık atrste kapagini kapatin süper oluyor adanaliyim ben hamurunu incecik acarum kagit gibi
Bramasole Sunshine__ yok Samsunluyum ama her yörenin yemeğini yaparım boğazıma çok düşkünüm 😂 karadenizin çok bir yemeği yok zaten güneyin yemeklerini çok seviyorum❤️
Sedefdinc Canım pis tavuklu sokak pilavı istiyo şu arabalarda satılanlardan 🤣 ama evde kocam yapıyo o yüzden pis olan pilav değil mutfak 🤣
Meriva Umut_aras Benimde eşim işte yemekte yok o olmayınca bende hep aperatif takılıyorum yemekle uğraşmıyorum iyi oluyor☺️
Minigininannesi Alwayshope acayip hastayım yemek yapmaya halim yok o yüzden pişi yapmaya karar verdim yanına da kahvaltılık bugünde böyle olsun😌
melikemstf Alwayshope kendime hazır mantı yaptım kocama dünden kalma nohut pilav bide annem tatilde babam tek oda makarna istedi onada makarna yapcam😂
SedaDursun Ekşili patlıcanlı köfte Fasulye kavurması Dünden kalan patates oturtması Turşu Ayran Gelin pastası bugün menü çok karışık bizde 😂 @Alwayshope
EmreBeyiBeklerken Alwayshope hastane menüsü 😂😂 çorba (ne çorbası çözemedim) barbunya salata börek ve kepekli ekmekçik 😅
Sunshine__ Bramasole Ne güzel valla benim eşim Urfalı Urfa yemeğinden başka yerin yemeğini yemiyo maalesef ki maşallah çok şanslısın 😊
EmreBeyiBeklerken Sedefdinc canım dua et ki pilav yapıyor yani, benimki et yemeklerini yapıyor fırındaysa amenna ama et sote veya tantuni yapmaya kalkarsa mutfağa sil baştan bir temizlik gerekiyor 🤣🤣
Sedefdinc EmreBeyiBeklerken et yemeklerini yapıncs kendini usta şef sanıyolar 🤣 yemek bitene kadar övsene beni biraz diyor 🤣aslan kocam en iyisini yapıyorsun diyorum ki bana kalmasın🤣 kız yapsın yeter ki ben toplarım🤣