Zeynaaa0101 Arkadaşlar 16 haftadayım. Ve bebeğimin boynuna kordon dolanmış. Nasıl çözülür ne yapılır nolacak nolur yardım edin
MehmedinZeynebi Zeynaaa0101 Allah yardımcın olsun bende 27 haftaligim korkulu rüyam daha çok erken bunun için umarim bebeğin sana tutunur uyurken sağa sola yatmak haricinde yüz üstü sırt üstü yatma ve sağdan sola dönmek istediğinde bile kalk otur öyle dön bu yöntemi yalnız biliyorum bol bol dua et sadaka ver umarım önüne girer 🙏🏻
Fatosss26 Zeynaaa0101 34+2 bugün kordon dolanması gördük bizde takip et kendini dedi bir şey olursa acile gel dedi
turkuaz_ Zeynaaa0101 benim eşiminde 2 kere kordon dolanmış gayet sağlıklı doğdu. Bol bol dua edin yapıcak bişey varmı pek bilmiyorum
__mom1 Zaten kordon bu haftalarda dolanıyor bebeğin en hareketli olduğu zamanlarda ileri haftalarda bebeğin boynuna kordon dolayacak kadar alanı kalmıyor. Merak etme boynunda 3 tur kordonla normal doğum yapan bir sürü kadın var
Hhbnhbnjvv 27de gittigimde 1 tur dolanmisti 30da gittim 2 tur dolanmıstı. Korkma bisey olmaz Allahın izniyle. Doktorum bana o bebegin karnindakı oyuncagı demisti bisey olmaz😀
Aslhna Zeynaaa0101 açıkcası yapacak birşey yok dua etmekten başka hareketlerini hissettiğinde hareketlerini takip edebilirsin belki ileri ki haftalarda düzelir şuan alanı çok ve hareketi fazla
__mom1 Zeynaaa0101 senin yapabileceğin bir şey yokki doktorun zaten yönlendirecek. İlerleyen haftalarda bebeğin hareketi nstsi iyiyse zaten doktorlar müdahale etmiyor. Neden böyle bir şeyi bu haftadn söyleyip seni korkutmuşlar anlamadım
Sebnem9593 Zeynaaa0101 canim kontorlleri aksatma 2haftada bir git Benim 32de 2tur dolanmisti doktor 36da gelirsin demişti ama benim içim rahat etmedi bu gün 34gittim kalp atışları zayiflamis bilmiyorum ama kordondan dolayımı
Sebnem9593 Zeynaaa0101 seninkinin açılma şansı çok fazla bebeğin yeri geniş kendi oynar cikartir Bence ama yinede sık sık kontorle git
berenmomss Sebnem9593 tüh ya haftan çok eğer riskli bir durum varsa doğuma alsalar ya çocuğun boynunu çok sıkıyosa?
Sebnem9593 berenmomss 28i nstde bakilicak yine zayifsa alırlar muhtemelen İnsaAllah oyle olmaz en azından 36yi gecer