Mavimsii_56 Humeyraa23 cok sükür para veren birisini gördüm😂😂 biz nie veriyoruz acaba cok merak ediyorum🤪
Mavimsii_56 arirangg ya iste belki de hastalıgın derecesine göre degisiyor yani baska aklıma bise gelmiyor acıkcası
Ege_mommyy_11 arirangg ayyy gerçekten mi ben tüp bebek doktorumu bıraktım acaba bu doktorum böle bişi der mi bilmiorum
Ege_mommyy_11 Humeyraa23 aaa ben raporsux 250 verdim bu nasıl oldu şimdi sadece sağlık ocağındaki aile hekimi reçete yazdı yani
Cansel76 Mavimsii_56 tamam da işte hastaneden kulkandığın iğnenin 1yıllık raporunu çıkaracaksın rapor devreye girerse eczane nasıl para istesinki
SusamTanecigi Mavimsii_56 ben 3 aylık reçete etti doktor öyle aldım hatta iki kutu falan kaldı elimde hiç ödeme yapmadım ben bu ikinci gebeligim kızımda da hiç ödeme yapmamıştım raporda ne yazdığı da önemli sanırım raporunuzda ne yazıyor
Mavimsii_56 SusamTanecigi bncede rapor da yazan seye baglı biraz bende özelde cıkarıyorum zqten devlet hastanesine hic gitmedim ama demek ki bize parasız deil yani
SusamTanecigi Mavimsii_56 doktorunuz da yonlendirir aslında ödeme yapmayın diye bende kliniğe gidiyorum doktorum özel hastaneye yönlendirip cikarttirdi raporu
Mavimsii_56 Cansel76 bana öyle vermedi iste 9 gittim muaneye 4 kutu yazdı sadece yıllık beya aylık vermedi bana
beyza_77 arirangg size bisey sorabilir miyim sezaryen mi oldunuz normal doğum mu. Bide günlük kac doz iğne oldunuz