Ege_mommyy_11 beyza_77 pıhtılaşma sonucu yok işte bende ama kadın doğum doktoruma söylesem yazmaz mı bana rapor
beyza_77 Ege_mommyy_11 yazabilir bazi doktorlar yazılı bi belge istiyor ya emin değilim. Ama özel bi hastaneye girsen oda rapor çıkarıyor klinik olmayacak
Mavimsii_56 arirangg demi öyle bise bnce yoksa digerleri vermezken ben ne diye o kadar para vereyim ki sacma gelio bana yani
arirangg Mavimsii_56 Ben de çok paralar verdim valla ama ne yapalım yeter ki bebeğimiz sağlıklı olsun
arirangg Ege_mommyy_11 Bebeğim doğdu. Yarın 40 günlük oluyor🥰 Doğumdan sonra da bir buçuk ay daha kullanmamı söylemişti doktorum
beyza_77 Mavimsii_56 ama iste ona rağmen çok odemissin ilk 3 aylıkta ben 15 kutu aldim sadece 15 tl ödedim. Bu tarz rapor çıkaran doktor bul hastanede 6 aylık rapor çıkarsın sana.
Mavimsii_56 beyza_77 tmm da yani bnm gittigim dr nie bunu yapmıyor ki özel bi de ya smdi baska hasteneye gitsem sistem de görüo bi daha beni muane etmez böyle bir manyak cünkü gittigim dr 😂😂
beyza_77 Ege_mommyy_11 iste klinik olmaz. Normal hastaneye gidin zaten pıhtılaşma bozukluğu varmis kesin çıkarır size rapor
SusamTanecigi Mavimsii_56 doktorunuz da yonlendirir aslında ödeme yapmayın diye bende kliniğe gidiyorum doktorum özel hastaneye yönlendirip cikarttirdi raporu
Zehraumut Mavimsii_56 şaka yapıyorsun benimde raporlu ben 3 kutu iğne ecopirin birde gaviscona 75 tl verdim raporun varsa bu kadar ücret alamaz senden sigortan yokmu birde AKSEF yazmıştı doktorım
Mavimsii_56 Zehraumut bilmiyorum valla bnde okuyunca sasırıyorum ne die o kadar para veriyorsam sebebini ögrenicem ama
boymomyz Mavimsii_56 çok ödeme yapıyormuşsun öyle saçmalık mı olur ya . Ben doğuma kadar ücret ödemedim . Herkese ayrı muameleyi hiç sevmem .
Ege_mommyy_11 arirangg ayyy gerçekten mi ben tüp bebek doktorumu bıraktım acaba bu doktorum böle bişi der mi bilmiorum
Mavimsii_56 arirangg tabi canm orası öyle zaten bu işe girdikten sonra parayı düsünmicez ama bile bile onlar vermezken ben neden veriyorum sebebini merak ediyorum sadece😂
beyza_77 arirangg size bisey sorabilir miyim sezaryen mi oldunuz normal doğum mu. Bide günlük kac doz iğne oldunuz
arirangg Mavimsii_56 Ben de öyle. Kuzenim de aynı iğneyi kullanıyor o vermiyor ben hep verdim. Sordum eczacı öyle dedi. Doktorun raporda ne yazdığına bağlı diye
Mavimsii_56 arirangg ya iste belki de hastalıgın derecesine göre degisiyor yani baska aklıma bise gelmiyor acıkcası
Mavimsii_56 Humeyraa23 cok sükür para veren birisini gördüm😂😂 biz nie veriyoruz acaba cok merak ediyorum🤪
Ege_mommyy_11 Humeyraa23 aaa ben raporsux 250 verdim bu nasıl oldu şimdi sadece sağlık ocağındaki aile hekimi reçete yazdı yani