Tubabbbaa Cansut20 bana göstermediler resim yok canım ama bi defa sanki görmüştüm bilmiyorum 😑hala erkek hissediyorum çok tuhaf kıza inanamıyorum ilk çocuk fark etmez ama
Cansut20 Kodal-42 bunun üzerine tıklıyorum yine bu sayfaya yönlendiriyor beni olmamış yine sanırım happymom fotoğraf yükleme yaz Google fotoyu oraya yükle yüklenince linkin yanında kopyala çıkıyor zaten
Cansut20 Kodal-42 olmuş canım gördüm benimkini de atıyım attım mi yada hatırlamıyorum senin ki çok küçük bir çıkıntı benim daha uzun karşılaştırma yaptım 😊🤭
Kodal-42 Cansut20 ben görmedim canım merak ettim şimdi benim ki kız olma ihtimali de varmı sen kaç haftalıksin
Kodal-42 Cansut20 gerçekten daha belli sizin ki rabbim hakkınızda hayirlisini versin inşallah kaçıncı gebelik bu
Memmedova0807 Kodal-42 bende 12 haftalik gitim tahmini dedi erkek 17 haftasinda gercek cixdi simdi ikinci hamileliyim gelen ay bilicem cinsiyetini🥰🥰
Cansut20 Kodal-42 Sizinki kaç yaşında sizde kız istiyorsunuz anlaşılan ben gibi umutlaniyosunuz burda erkekten kıza dönenleri duyunca 🤭
Kodal-42 Cansut20 benim kide ilki erkek 4 yaşında evet bunu kız istiyorum hep de kız hissettim ama hayırlısı inşallah 😅