Kodal-42 14 haftalık dün kontrol vardı doktor haftası küçük ama kesin değil ama tahmin yapicam dedi ve erkek dedi bacak arasında çıkıntı gözüküyor dedi yanılma payı varmı acaba böyle başına gelen oldu mu
Tubabbbaa Kodal-42 14 ye erkek dedi % 95 17 de kız dediler 20 de kız dediler detaylıyı bekleyecem sanırım 🥹
Memmedova0807 Kodal-42 bende 12 haftalik gitim tahmini dedi erkek 17 haftasinda gercek cixdi simdi ikinci hamileliyim gelen ay bilicem cinsiyetini🥰🥰
Minigiim-vebenn52 Kodal-42 bana 12 de tahmin yaptı kıza benzetti 16 da yine kıza benzetti kesin bişi demedi detaylıda kesin olur Alışverişe ona göre başlarım diye düşündüm
Minigiim-vebenn52 Ama sana erkek dediyse değişmez bence kordonla karıştırmamıştır doktor sonuçta ama kontrol süren yok mu 10 gün tekrar gitsene ben çok merak ediyorum ya keşke her gün gidebilsem 😂
Kodal-42 Minigiim-vebenn52 🤣bnde çok merak ediyordum ya benim 2.gebelik ilki erkek bunu hep kız hissettim şok oldum dün doktor öyle diyince ama doktor kendi dedi kesin degil diye
Minigiim-vebenn52 Kodal-42 kordon olabilir erkek derse değişiyormuş da kız derse değişmiyormuş sanırım öyle diyolar
Cansut20 Kodal-42 Sizinki kaç yaşında sizde kız istiyorsunuz anlaşılan ben gibi umutlaniyosunuz burda erkekten kıza dönenleri duyunca 🤭
Kodal-42 Tubabbbaa 😅😅sizin kide çok farklı olmuş bakalım bizim ki ne detayliya başka doktor bakıyor degilmi kaç haftalıkken bakılıyor detayliya
Tubabbbaa Kodal-42 20 -24 arası bakılıyo hemde çok tuhaf adını bile koymuş herkese söylemiştik alay konusu oldu resmen 😅🫠
Kodal-42 Cansut20 
Tubabbbaa Cansut20 bana göstermediler resim yok canım ama bi defa sanki görmüştüm bilmiyorum 😑hala erkek hissediyorum çok tuhaf kıza inanamıyorum ilk çocuk fark etmez ama