cagla9094 Hüma Hastanesi’nde doğum yapan arkadaşlarım bebeğin kimliği için hastanede başvuru yapılabiliyor mu ?
cagla9094 Nesli-han55 kimse yazmadı ama hastanelerin hepsinde bu uygulama varmış artık doğum belgesini hastanenin ilgili birimine götürüp oradan başvuru yapıcakmışız bir de oda süsleme hakkında bilgin var mı doğum ücretine ek ne kadar istiyorlar süsleme için
cagla9094 Nesli-han55 canım sen de Hüma’ya gidiyordun demi bir şey sorucam sana özel hastanelerde 10 gün içinde ikinci muayene ücretsiz ya Hüma’da da öyle mi ?
cagla9094 Nesli-han55 foruma girdiğinde solda en üstte üç çizgi var ya oraya tıkla resim yükle diyor oradan yüklersen çok sevinirim eğer yapamazsan da fiyatları yazabilir misin ben şehir dışından gelicem de doğum için hiç bilgim yok o yüzden
Nesli-han55 Standart paket 14.000 Vip paket 35.000 Oda süslemesi falan hepsi vip paketin içinde var canım Fotoğrafı yükleyebilsem vip paketin içeriği çok ama yükleyemedim
cagla9094 Nesli-han55 olsun olsun canım bir fikrim oldu en azından standart pakette süsleme yok o zaman demi vipte var sadece
_Sedaa_ Nesli-han55 Hüma hastanesinde her hafta fiyat değişiyor sanırım. Arkadaşım 2 ay önce 13.500 e doğum yaptı. Dün doktorum 14.500 dedi gidip yüzyüze konuşmayınca netleşmiyor maalesef
cagla9094 Canım o üç çizgiye bas resim yükle diyor oraya bas yönlendiriyor zaten seni linki kopyalayıp buraya yapıştırıcaksın
Nesli-han55 cagla9094 bu kadar basit miydi bende o kadar uğraştım değişik değişik yerlere girdim 😂 broşürü yeni aldım canım fiyatları güncel eğer bi sendikaya bağlıysanız sen yada eşin % 15 indirim yapıyorlar ama sadece doğum parasında
Gokaysmom Nesli-han55 hangi doktorun doğum ücreti acaba ersad beyin doğum ücreti 25.000 diye biliyorum
cagla9094 Nesli-han55 basit tabi yaa bundan sonra lazım olursa yaparsın artık🤣 bir inceliyim canım çok teşekkür ederim☺️
cagla9094 Yazmelegi_ valla bilmiyorum bir kaç kişiye sordum öyle dediler belki her hastane yapmıyordur bilemiyorum en kötü doğum yapılan ilçenin nüfus müdürlüğüne gidilip başvurulur zaten
Yazmelegi_ cagla9094 bizim sekreter sgk ya bildirim gönderdi emzirme ödeneği için doğum belgesi ile de eşim randevu aldı kimlik çıkarttı bende sgk ya gidip bebeğin sosyal güvencesini guncellettirdim
Nesli-han55 Yazmelegi_ bizde şehir dışından gelip de hümada doğum yapacam kimliği Kayseri’de mi yoksa ikametgahımızın olduğu şehirde mi çıkaracaz peki bilginiz var mı
Nesli-han55 _Sedaa_ maalesef öyle sürekli değişiyor fiyatlar biz tüp bebek yaptırdık en baştan beri hümada takipteyiz sürekli değişiyor doğum paketini önceden almak çok mantıklı ama neyin ne olacağını bilmiyoruz maalesef