Bsraa9595 ressamanne_ Döngümün 8.günü bugün, gün aşırı geleni gönderiyorum ve göndermeye devam edeceğim canımm😂 PC uygulamasından takip ediyorum yumurtlama zamanımı, bakalım birkaç ay daha olmaz ise ovulasyon testi sipariş edeceğim🌸 Onun dışında folik asit içiyorum işte. Siz neler yapıyorsunuzz? Ay internette ilişki sonrası hemen ayağa kalkmayın yatakta uzanın falan yazıyor ben geçen ay hiç dikkat etmemiştim buna böyle yapanınız var mı dikkat etmek lazım mı?
Minikkalp04 Bsraa9595 evet bı en az 30 dakika kalkmamak gerekiyor ben öyle yapıyorum ayaklarımı havaya dikiyorum
ressamanne_ Bsraa9595 folik asit için ben test yaptırdım kuzum gayet iyi çıktı o yüzden içmek istemedim. Fazlası otizme sebep olabiliyormuş gebelik olursa başlayacağım. Ya ilk gebeliğimde anında kalkmıştım valla çok doğruluğu yok deniyor tek ilişkide olmuştu birde oğlum 😁
Yesimsim Bsraa9595 kuzum test kullanmıyorsun akıntını kontrol et yoğunlaşınca yumurtlamayı gösteriyor
Bsraa9595 ressamanne_ Aaa ciddi misin ilk defa duydum bunu 2. Kutumu bugün aldım 🌸 evet kimi etkisi yok diyor kimi de dikkat etmek lazımm diyor nasipp işte ilkinde tutmuşş seninki 😎🐣
Yesimsim ressamanne_ bende ovulasyon testine başladım hala silik 😅 ama tabi değerlendiriyoruz günlerimizi. Ger gün çeviz badem yiyorum bide folik asit tabiki
Bsraa9595 Yesimsim Yok kuzum şuan uygulamadan takip ediyorum döngü günüm 8 şuan 🙏🏼 Eylül ayı 2. ay denememiz olacak. Agustos reglim 2 gün erken olmuştu sanıyorum ki beklediğimden erken yumurtladım ama aslında tüm ayı gün aşırı değerlendirmiştik nasip olmadı 🌸 akıntı olayına agustosta dikkat etmemiştim sadece çok fazla kasık ağrım olmuştu. Bu ay daha fazla dinleyeceğim kendimii bakalım 🐣
ressamanne_ Bsraa9595 bana çok uyku halsizlik yapmıştı 3 gün içmiştim sonra araştırınca gördüm fazlasının yan etkilerini öyle olunca kan verdim baktırdım zaten baya iyi çıktı bıraktım hemen ama herkes için değişir bu durum canım öyle işte 🌝
Cannnnur ressamanne_ 14gun gecikmem var maleseff bi turlu o transfer zamanı gelmedii umidim gidiyo🙁 pazartesi kontrolum var inşallah bişey yoktur
ressamanne_ Cannnnur ay anlamadım kusura bakmayın bilmiyorum onu ne oluyor transfer hamile misiniz şimdi gecikmeniz varmış
Yesimsim Bsraa9595 dikkat et canım ben ovulasyonla akıntı takibini yaparken doğru olmuştu denk gelmişti test kullanmayınca ordan anlıyorum. Daha çok yeni olur inşallah çok düşünme
busra2000 ressamanne_ kizlar ben anlamadim gebe kalmak isteyenler ilk denemede olmuyormu, aylarca denemekmi gerekiliyor, gebe kalmak isteyenler igne yapmak mi zorunda, yani ne gibi seyler yapmazsa hic bir sans yok, hic bir bilgim yok
Yesimsim busra2000 ilk denemede, beşinci onuncu aydan hatta yıllar sonra gebe kalanlar var. 1 yok gebe kalmayınca doktora kontrole gidilebiliyor Testler hormonlar vs bakılıyor sorun bulunmaya çalışıyor ona göre iğne ya da ilaç yada başka bir yol izleniyor.
Bsraa9595 Yesimsim Teşekkür ederim canımm bu ay akıntımı da izleyim.. İnşallah sağlıkla o gelmek istediğinde gelsin tabikii 🌸 hepimiz sağlıkla en hayırlı zamanda kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼
Cannnnur ressamanne_ opudan sonra 2adete estrofem kulandm ama hormonum yeterince kalkmamş ve iptal etiler transferimi bidahaki adeti beklicez dediler iğne verdiler ama şimdide adet gormuyorum. Hayırlısı pazartesi kontroldeym bakalm beklemek gercekten cok zor ve sıkıntılı
ressamanne_ Cannnnur anladım canım stres yapma kendine uğraşlar bul gönlündeki nasip olur inşallah 🫶🏻💜