Gizemlibirisi007 Ya Allah aşkına şöyle saçma sapan başlıklar açmayın baktıkça öğürüyorum resmen. Bizene makarnadan çıkan tırnaktan?? Cahillik başka bişey değil
64Demet64 Aman ne cok abarttiniz ha hepiniz ne kibarsiniz 🤣 migde bulansn seye bak tirnak sanki kadin afedersiniz b.k kusmuk felan dedi abartmayin. Ayrica bisey olmaz sende sakin ol yediysen yedigin gibi diger turlude geri cikar 🤣🤣🤣
Rozii 64Demet64 kibarlıkla ne alakası var yemeğinden çıkan kılı tüyü tırnağı millet okumak zorunda değil sizin mideniz kaldırıyor diye başkasının da aynı olmasını niye bekliyorsunuz
cokkasmabeabi __mom1 shshshsj Sokrates görsün ders alsın bu nasıl savunma beee. Ben de çok dikkat ederim ama çıktığı zaman da bir tek onun tabaktan çıkıyor huylu olduğu için..
__mom1 cokkasmabeabi valla çocuk doğdu mu ne olur bilmem şuan ben yavaş yavaş yapıyorum her şeyi 😅 çocuk doğunca tırnak bile çıkabilir 😅😅😅
64Demet64 Rozii iyide okumayin ozaman okufuysanizda cikin yazmayin bosverin. Demekki oda bisey olmayacagini kestiremeyip sormak istemis ici rahat etsin diye yani
Rozii 64Demet64 başlık da yazdığı için okumuş bulunduk canım kötü niyetle yazmamıştır elbette ama bazı kişiler bu konuda cidden hassas olabiliyor