Esmaxzcv Kızlar ben 31 haftalık hamileyim Makarna yiyordum ağzıma tırnak geldi bildiniz ve belki de daha önceden yedim şuan çok kötüyüm bebeğime bişey olmaz demi ??
miniskesi Esmaxzcv ama lütfen ya… başlığa yazmışsınız direkt, içeriğe girmesek bile ne olduğunu gördük yani midemiz kalktı. bu paylaşılır mı burda
ParodiMom Bunu paylasman gerekir miydi bu kadar hamile insanın midesini kaldırmaya ne hakkın var ya iğrenç
Esmaxzcv Komik bişey yok benim tırnağım değil arkadaşlar buna yüzde yüz eminim kullandım malzemeler olabilir salçada belkide nanede .
__mom1 Esmaxzcv komik diye demedim valla aklıma gelmedi ben hep paketli salça ve baharat kullanıyorum marketten alıyorum. Eğer hijyeninden emin değilsen at gitsin hepsini ben olsam bir daha makarna bile zor yerdim uzun süre 😵💫
cokkasmabeabi __mom1 yani uzayınca öyle bir savunma kalmıyor tabi 😂 yemez bide huyludur tiksinir saçtan 🥴
__mom1 cokkasmabeabi senin üzerinde benim saçım vardı o düşmüş derim o zaman 😵💫😵💫🤣 ben ondan daha takıntılıyım mutfağa girince yemeğe başlamadan üstüme başıma ellerime bakıyorum saç falan düşmüş mü diye 😅😅😅
cokkasmabeabi __mom1 shshshsj Sokrates görsün ders alsın bu nasıl savunma beee. Ben de çok dikkat ederim ama çıktığı zaman da bir tek onun tabaktan çıkıyor huylu olduğu için..