Gizem_cetinbas İsmail Efe ne güzel bir isimmiş. Siz bir şekilde olurunu bulmuşsunuz inşallah büyüklerde sizi daha fazla üzmez
Eşimle isim anlaşmazlığı 😔
Gizem_cetinbas allah yardımcın olsun ama senin yerinde olsam asla dinlemezdimde fırsatta vermezdim vermem helal etmesin hakkı yok senin çocuğunun ismi üzerinde
Gizem_cetinbas iyi demişsiniz. Bi de orta yolu bulmuşsunuz iki isim koyarak yine yaranılmıyor. Halbuki ailelere ne karışmasınlar her şeye. Ömür törpüsü
Gizem_cetinbas oğlumun adı gökrup 2.ci oğluma hamileyim Tuğrul Alp koyucaz kısmetse. İsmail’in yanına yakışır mı belki öneri olur size
Gizem_cetinbas koysalar bile kimlikte dahi yazsa kendi istediğim isim ile seslenirim
Gizem_cetinbas ay hakkını helal etmesin çok iş sanki sizi kaynananız emzirdi…
Gizem_cetinbas Böyle basit sebeplerden ne diye kızıp sinirleniyorsunuzki gerçekten dünyada bu kadar insanın nice problemleri var sizin dert edindiğiniz şeye bakın şahsen ben kocamın babasına kayınpederime babacım sizin gönlünüzden bi isim geçiyorsa koyabiliriz dedim o söyledi koyucam Allahın izniyle nasıl mutlu oldu nasıl.Yaşlı insanlar sonuçta gönüllerini hoş tutmak gerekir.Eşinizle bu yüzden yüz göz olmayın bence şahsi fikrimce😊
Gizem_cetinbas fikrin kayınvalidenden çıktığı bariz belli ikna olmuyorsa yapacak tek şey var çocuk doğduktan sonra gidil kendi istediğin ismi yazdıracaksın kimseye haber etmeden onlar ismayıl desin dursun
Gizem_cetinbas madem bu kadar değerliydi bu dede neden kendi oğluna koymamış acaba. Demek ki söz hakkı vermediler aynısını size yasatmaya çalışıyor. Evet ismail çok güzel bir peygamber ismi ama burda annenin mutlu olması önemli sonuna kadar direnin bence ben olsam onlar kimliğe yazaa bile hitap etmem. Benim kuzenim var ayşenur ismini koymuştu annesi sonra babası bi geldi kimlikte jale yazdırmış şuan 23 yasında okul dışında jale bilen yok sizde öyle yapın
Gizem_cetinbas hiç sevmem ya öyle bırakın insanlar isimleri istedikleri gibi koysun onu geçtim,hamilelikte zaten insan hassas her şeye kızıyor sinirleniyor alınıyor keşke bu gibi durumlar da böyle yapmasalar 😏
Gizem_cetinbas aman takma kafana hamilesin etkileme kendini ve bebeğini git kendi istediğin ismi de köy umursama