• isimler
  • Eşimle isim anlaşmazlığı 😔

Kızlar 35 haftalık hamileyim eşim vefat eden dedesinin adını koymak istiyor adıda İsmail ama ben bunu kesinlikle istemiyorum bi tane daha oğlum var adı göktuğ ona yakın bi isim koymak istiyorum bunu söylememe rağmen hiç umursamıyor bide başıma gelen kayınvalidem arayıp dedenin adını koymazsan hakkımı helal etmem demez mi hepten çıldırdım kimseye lafımı geçiremiyorum gerçekten çıldırmak üzereyim zaten doğumum yakın onun stresi ayrı var bide bunlar beni strese sokuyor napıcam hiç bilmiyorum en son doğurmuycam o olucak 😔

bebikveben kayınvalidemi Aradım konuştum aklını karıştırıp durma dedim neymiş eşimi dedesi büyütmüş koymaya hakkı varmış dedesi büyüttüyse sana laf düşmez sen ne diye ortalık karıştırıyorsun dedim açık açık

Gizem_cetinbas niye ya öyle anlaşılmaz ki mesela kayinbabamin adı Mehmet biz eşimle Muhammed yanına da Umeyr ya da Talha koyacaz ikimizde ailelerde anlaştı

Gul2769__ isim için değil aslında beni bişeye mecbur bırakmaları strese sokuyor beni özellikle kayınvalidemin gereksiz konuşmaları

Gul2769__ bunlar ailecek bi tuhaflar gerçekten hepsi ayrı telden çalıyor ne dersen de sadece onların dedikleri olur

Gizem_cetinbas çok seviyorsa kayınvaliden kendi bir tane doğursun adını da İsmail koysun! Asla izin vermem. Ömür boyu çocuğuma sevmediğim bir isimle seslenmem. Kulağına okunmasını ama kimliğe istediğin ismi yazdırmayı teklif et. Kardeşler büyüyünce İsmail oğlan kızmayacak mı abimin adı göktug benim günahım neydi diye?!

Doğum yaptığında kimliğini direk hastane çıkartabiliyor nüfus dairesi e gitmene gerek kalmıyor İsmail Efe olarak bildir ben şahsen. ASLA KOYMAZDIM. Böyle direttikleri için rabbim saglık ile kavuştursun

Gizem_cetinbas İsmail Efe ne güzel bir isimmiş. Siz bir şekilde olurunu bulmuşsunuz inşallah büyüklerde sizi daha fazla üzmez